iOS 16.4 Beta 3 yayınlandı: O özellik artık ücretsiz olacak

Apple, iOS 16.4 Beta 3 güncellemesini yayınlayarak, kararlı sürümü yayınlamadan önce hataları gidermek istiyor. Güncelleme ile ilgili detayları haberimizde bulabilirsiniz.

iOS 16.4 Beta 3 yayınlandı: O özellik artık ücretsiz olacak
iOS 16.4 Beta 3 yayınlandı: O özellik artık ücretsiz olacak
GİRİŞ 08.03.2023 12:03 GÜNCELLEME 08.03.2023 12:07

Apple'ın bugün yayınlamış olduğu iOS 16.4 Beta 3 güncellemesinin detayları belli oldu. Bu 503 Mb boyutunda olan güncelleme ile birlikte, kullanıcılar iPhone için yayınlanacak beta güncellemelerine para vermeden ulaşılabilecek. Güncelleme ile yeni gelen bu özellik kullanıcılara ikinci bir Apple kimliği oluşturup beta güncellemelerini deneyimleme fırsatı sunuyor.

iPhone 15 serisinin ön cam panelleri görüntülendi!iPhone 15 serisinin ön cam panelleri görüntülendi!

İOS 16.4 BETA 3 İLE GELEN ÖZELLİKLER

Güncelleme ile gelen en önemli özelliklerden biri Apple hesaplar üzerinde yapıldı. Kullanıcılar artık ikinci bir Apple hesabı açarak beta programındaki güncellemelere ücretsiz bir şekilde ulaşabilecek.

Apple'ın getirdiği bu yeni özellik, kullanıcıları farklı cihazlarda beta programındaki güncellemeleri denerken ayrı bir ücret ödemekten kurtaracak.

Macrumors teknoloji sitesinin haberine göre önceki beta sürümünde kullanıcılar, güvenlik güncellemelerinin uyumsuz çalıştığını belirtilmişti. Apple'ın bundan dolayı Rapid Security Response (Hızlı Güvenlik Yanıtları) özelliği üzerinde çalıştığı iddia ediliyor. konuyla ilgili yapılan açıklamada:

"Bazı uygulamalar en son iOS hızlı güvenlik yanıtı ile uyumsuzluk nedeniyle beklenmedik şekilde kapanıyor olabilir. Güvenlik yanıtının kaldırılması bu durumu düzeltebilir" ifadeleri yer alıyor.

Apple'ın beta programına dahil olmak isteyen kullanıcılar developer apple üzerinden cihazlarında yer alan işletim sistemine uygun olan sürü indirebilirler. 

KAYNAK: HABER7
Ekrem Öztürk Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Ekrem Öztürk

Editör Hakkında

1995 yılında doğdu, İstanbul'da yaşıyor. Gelişim Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden 2021 yılında mezun oldu. 6 yıldır metin yazarlığı yapmakta ve bu süreçte kendisinin bilim kurgu, kişisel gelişim alanlarında yazdığı üç kitabı bulunmaktadır. Belirli zamanlarda toplumu ilgilendiren güncel konuları özgün bir bakış açısıyla ele aldığı makaleler yazmaktadır. Meslek hayatına ise Haber7.com'da "Teknoloji Editörü" olarak devam etmektedir. Ayrıca günümüz insan ilişkilerinde saygının ve empatinin çok büyük bir güç olduğuna inanmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Küçükçekmece'de hareketli saatler! Bıçaklı saldırgan bacağından vurularak yakalandı
Türkiye öncü oldu! Çok sayıda ülke harekete geçiyor! Gözler Suudi Arabistan'da olacak