iPhone 15 serisinin ön cam panelleri görüntülendi!

Twitter üzerinden iPhone 15 serisinin ön cam panellerine ait olduğu iddia edilen bir video paylaşıldı. Kısa bir süre içerisinde teknoloji sitelerinde yayınlanan görüntüler, Apple'ın değişikliğe gittiğini doğruluyor.

iPhone 15 serisinin ön cam panelleri görüntülendi!
iPhone 15 serisinin ön cam panelleri görüntülendi!
GİRİŞ 06.03.2023 11:32 GÜNCELLEME 06.03.2023 11:34

Apple yeni sızıntılarla karşı karşıya. ShrimpApplePro isimli Twitter kullanıcısının paylaştığı gönderide, henüz tanıtılmayan iPhone 15 serisinin ön cam panellerine ait olduğu görüntülerin yer aldığı iddia edildi.

GÖRÜNTÜLERİN GERÇEK OLDUĞU İDDİA EDİLDİ

Kısa bir video ile iPhone 15 serisinin ekran panellerini tanıtan ShrimpApplePro isimli kullanıcı videoyu "Günaydın! İşte iPhone 15 serisinin ön cam panelinin gerçek hayattaki videosu, kaynağımla gerçekliğini doğrulayabildim. Bu gerçek!" başlığıyla paylaştı.

Paylaşılan panellere baktığımızda panellerin diğer cihazlara oranla daha ince olduğunu görüyoruz. Ayrıca Dynamic Island özelliğinin iPhone 15 serisinde yer alacağı anlaşılıyor.

Apple sızıntılara çare bulamıyor! iPhone 15 Plus'ın tasarımı paylaşıldıApple sızıntılara çare bulamıyor! iPhone 15 Plus'ın tasarımı paylaşıldı

Geçtiğimiz haftalarda sızdırılan iPhone 15 Ultra cihazının görüntülerine baktığımızda, şirketin kenar kısımlarda kavisli bir yapıyı tercih ettiği görülüyordu. Twitter'da paylaşılan bu videodaki iPhone 15 cam panellerine baktığımızda ise bu gelişmeyi doğruladığını görüyoruz.

DYNAMİC ISLAND ÖZELLİĞİNDE AYRIMCILIK OLMAYACAK

Apple, geçtiğimiz yıl tanıttığı iPhone 14 serisinde sadece iPhone 14 Pro ve 14 Pro Max modeline Dynamic Island özelliğine yer vermişti. Twitter'daki cam panel görüntülerinin doğru olması durumunda Apple'ın Dynamic Island özelliğini, iPhone 15 serisinde yer alan bütün telefonlarına ekleyeceği görülüyor.

KAYNAK: HABER7
Ekrem Öztürk Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Ekrem Öztürk

Editör Hakkında

1995 yılında doğdu, İstanbul'da yaşıyor. Gelişim Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden 2021 yılında mezun oldu. 6 yıldır metin yazarlığı yapmakta ve bu süreçte kendisinin bilim kurgu, kişisel gelişim alanlarında yazdığı üç kitabı bulunmaktadır. Belirli zamanlarda toplumu ilgilendiren güncel konuları özgün bir bakış açısıyla ele aldığı makaleler yazmaktadır. Meslek hayatına ise Haber7.com'da "Teknoloji Editörü" olarak devam etmektedir. Ayrıca günümüz insan ilişkilerinde saygının ve empatinin çok büyük bir güç olduğuna inanmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu ulaşım kararı!
Kurbanlık pazarlığı başladı! İşte büyükbaş küçükbaş hisse fiyatları...