Apple sızıntılara çare bulamıyor! iPhone 15 Plus'ın tasarımı paylaşıldı

Apple gizlilikle yürütülen tüm çalışmalara rağmen sızıntılara engel olamıyor. iPhone 15 Plus'un sızdırılan görüntüleri kısa bir süre içerisinde her tarafta yayıldı.

Apple sızıntılara çare bulamıyor! iPhone 15 Plus'ın tasarımı paylaşıldı
Apple sızıntılara çare bulamıyor! iPhone 15 Plus'ın tasarımı paylaşıldı
GİRİŞ 25.02.2023 16:28 GÜNCELLEME 25.02.2023 16:34
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Apple, iPhone 15 serisi için çalışmalarını tüm hızıyla gizlilik içinde devam ettirmesine rağmen cihaz tasarımlarının internete sızmasına engel olamadı. Apple'ın 7 ay sonra tanıtacağı iPhone 15 Plus modeli ile ilgili internette araştırma yapan kullanıcılar, cihaz tasarımıyla ilgili görüntülere ulaştı. Kısa bir süre sonra teknoloji sitelerinde yayınlanan görüntülere yorumlar yağmur gibi yağdı. Sızdırılan görüntülere bakıldığında, ilginizi çekecek birkaç özelliğin eklendiği görülmekte.

PLUS MODELİ GERİ DÖNÜYOR

9to5Mac sitesinde yayınlanan bilgiye göre Apple, iPhone 15 Plus modeliyle birlikte Plus segmentini geri getirecek. Cihazın tasarımıyla birlikte sızdırılan bilgilere göre iPhone 15 Plus cihazında USB-C, Dinamik Ada gibi özelliklerin yer aldığı görülmekte. Paylaşılan reender görüntülerinde tasarım bağlamında büyük bir değişikliğin olmadığı görülüyor.

USB-C PORTUNA GEÇİŞ YAPILACAK

Avrupa Birliği'nin baskılarından sonra USB-C şarj girişine geçecek olan Apple, Eylül ayında tanıtacağı iPhone 15 modellerinde artık lightning şarj girişini kullanmayacak. Hemen hemen her cihazda kullanılan USB-C bir tek iPhone'larda yer almıyordu. Avrupa Birliği'nin yönergeleri doğrultusunda artık Apple'da bu konuda kendi çizgisinden ayrılarak diğer telefon markalarıyla ortak hareket edecek.

KAVİSLİ EKRAN İLE DAHA SADE GÖRÜNÜM

iPhone 15 Plus'ta daha ince çerçeveler kullanmayı tercih eden Apple, kavisli bir ekran tasarımı üzerinde çalışıyor. Apple İPhone 12 ile birlikte kavisli yapıdan tamamen uzaklaşmıştı. Ancak haberde yer alan bilgilere göre Apple'ın yeni tanıtacağı iPhone 15 Plus'ın ekran üretiminde kavisli tasarım kullanılacak.

Apple yeni Iphone'ların ram miktarını yükseltecekApple yeni Iphone'ların ram miktarını yükseltecek

DİNAMİK ADA ÖZELLİĞİ DE MEVCUT

Sadece iPhone 14  Pro ve iPhone modellerinde kullanılabilen dinamik ada özelliği, iPhone 15 Plus'ta da yer alacak. Sızdırılan rapordaki bilgiler çentiğin tamamen kaldırılacağı yönünde. Ayrıca iPhone 15 Plus geçen sene üretilen iPhone 14 Pro'dan biraz daha kalın ve uzun olacak.

KAYNAK: HABER7
Ekrem Öztürk Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Ekrem Öztürk

Editör Hakkında

1995 yılında doğdu, İstanbul'da yaşıyor. Gelişim Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden 2021 yılında mezun oldu. 6 yıldır metin yazarlığı yapmakta ve bu süreçte kendisinin bilim kurgu, kişisel gelişim alanlarında yazdığı üç kitabı bulunmaktadır. Belirli zamanlarda toplumu ilgilendiren güncel konuları özgün bir bakış açısıyla ele aldığı makaleler yazmaktadır. Meslek hayatına ise Haber7.com'da "Teknoloji Editörü" olarak devam etmektedir. Ayrıca günümüz insan ilişkilerinde saygının ve empatinin çok büyük bir güç olduğuna inanmaktadır.
YORUMLAR 14
  • Başgan 1 yıl önce Şikayet Et
    bak yaa. ne değişik olmuş. sızdırana bravo.
    Cevapla
  • rambo 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunu hep yapıyorlar satış stratejisi. Merak uyandır almaya teşvik et. Kuyruğa girsinler. Akıllı adamlar tebrik etmek lazım
    Cevapla
  • Çipetpet 1 yıl önce Şikayet Et
    Oooo dehşet çığır açacak model kimse düşünemezdi
    Cevapla
  • Hemşo 1 yıl önce Şikayet Et
    Her çıkan model; nedense önceden bi "SIZDIRILDI" diyerek herkesin incelemesine sunuluyor. Biz de yiyoruz. Alacaklar 80-100 bini bi hazırlasın bakalım...
    Cevapla
  • Muhammed Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Herkes bisey yazmis ama cikinca kuyruk kavgasina girersiniz cok iyi biliyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Kacır müjdeyi verdi! Türkiye'nin 'ilk ilaç adayı geliştirildi'
Gazze'de toplu mezar dehşeti! Canlı canlı gömmüşler