Twitter Blue, Türkiye için kullanıma açıldı: Fiyatı şok ediyor

Twitter, şok eden fiyatıyla Türkiye'deki kullanıcılara açıldı. Google Play Store ve AppStore üzerinden dahil olunabilen Twitter Blue hizmeti, fiyatıyla dudak uçuklatıyor.

Twitter Blue, Türkiye için kullanıma açıldı: Fiyatı şok ediyor
Twitter Blue, Türkiye için kullanıma açıldı: Fiyatı şok ediyor
GİRİŞ 10.03.2023 10:13 GÜNCELLEME 10.03.2023 10:14

Satın aldığı ilk günden bu yana Twitter'da ciddi değişikliklere giden Elon Musk, beklenen Tiwtter Blue özelliğini Türkiye'ye açtı. Artık ülkemizde de kullanılabilecek olan özelliğin aylık ücreti dudak uçuklattı.

Elon Musk, Twitter'ın binasına ilk kez lavabo ile giriş yapmıştı. Bunu farklı açılardan yorumlayan kullanıcılar; Elon Musk'ın Twitter şirketinde ciddi değişikliklere gidip "mecazi anlamda bir temizlik" yapacağını söylemişlerdi. Elon Musk, bu davranışıyla ilgili yapılan yorumların boşa çıkmadığını gösteriyor.

TWİTTER BLUE ÖZELLİKLERİ VE TÜRKİYE FİYATI

Neredeyse her yeni gelen özelliği Twitter Blue abonelerine sunmak isteyen Twitter, aynı hizmeti ülkemizde sunmaya başlıyor. Yeni yapılan açıklamaya göre Twitter Blue aboneliğiTürkiye'de aylık 209 TL'den kullanıcılara sunulacak olan Twitter Blue, normal Twitter hizmetinde bulunmayan bir çok özelliği bulunduruyor.

Twitter, kullanıcıların sıklıkla kullandığı o özelliği ücretli yapacak!Twitter, kullanıcıların sıklıkla kullandığı o özelliği ücretli yapacak!

Twitter'dan yeni gelen bilgiye göre, iki aşamalı güvenli giriş özelliği de normal Twitter kullanıcılarından alınıp Twitter Blue abonelerine sunulacak.

İşte Twitter Blue hizmetinin sağladığı avantajlar:

  • Mavi tik alma
  • Tweet düzenleme
  • 60 dakika uzunluğunda video yükleyebilme
  • Sohbetleri sabitleyebilme
  • Reklamsız ve en popüler makalelere kolay ulaşabilme
  • Okuma modu
  • Paylaşılan tweetleri geri alma
  • Yapılan yorumların en üstte görülmesi

gibi ayrıcalıklı özellikleri bulunan Twitter Blue, Türkiye'deki kullanıcılar için açıldı.

TWİTTER BLUE HİZMETİNE NASIL KAYIT OLUNUR

Android ve iOS kullanıcıları Twitter Blue özelliğine AppStore ve Google Play Store üzerinden ödeme yaparak aylık 209 TL'den hizmete abone olarak, ayrıcalıklı özellikleri kullanabilecek. Ayrıca ödeme planını aylık olarak seçmek istemeyenler yıllık 2 bin 199 TL'den bu hizmete kayıt olabilecek.

KAYNAK: HABER7
Ekrem Öztürk Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Ekrem Öztürk

Editör Hakkında

1995 yılında doğdu, İstanbul'da yaşıyor. Gelişim Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden 2021 yılında mezun oldu. 6 yıldır metin yazarlığı yapmakta ve bu süreçte kendisinin bilim kurgu, kişisel gelişim alanlarında yazdığı üç kitabı bulunmaktadır. Belirli zamanlarda toplumu ilgilendiren güncel konuları özgün bir bakış açısıyla ele aldığı makaleler yazmaktadır. Meslek hayatına ise Haber7.com'da "Teknoloji Editörü" olarak devam etmektedir. Ayrıca günümüz insan ilişkilerinde saygının ve empatinin çok büyük bir güç olduğuna inanmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Yerlikaya açıkladı: Cezalar iptal edildi
Tarih verip yalvardılar: Türkler geliyor, acil bizi tanıyın...