Türk Telekom, depremden etkilenen 11 ilde istihdamda öncelik çalışması başlattı

Türk Telekom'un kariyer sitesinde, deprem felaketinden etkilenen 11 ilde istihdamda öncelik çalışmasının başlatıldığı duyuruldu.

Türk Telekom, depremden etkilenen 11 ilde istihdamda öncelik çalışması başlattı
Türk Telekom, depremden etkilenen 11 ilde istihdamda öncelik çalışması başlattı
GİRİŞ 10.03.2023 17:02 GÜNCELLEME 10.03.2023 20:27
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İstihdamda öncelikli adaylar, telekom sektöründe deneyimli veya bu alanda çalışmaya istekli, ikametgahı depremden etkilenen illerden birinde olan ya da deprem nedeniyle ikametgahı değişmiş, kendisi, birinci derece yakınları, evi veya işi depremden etkilenmiş kişiler olarak belirlendi.

Türk Telekom'un "www.turktelekomkariyer.com.tr"de yayımlanan ilanında, dayanışmanın gücünün daha fazla hissedildiği bu dönemde, farklı rol ve sorumluluklar için istihdam imkanı sağlanacağı açıklandı.

HEM TAM ZAMANLI İŞ HEM DE STAJ İMKANI SAĞLANACAK

Şirket tarafından, istihdamda öncelikli adaylar, telekom sektöründe deneyimli veya bu alanda çalışmaya istekli, ikametgahı depremden etkilenen illerden birinde olan ya da deprem nedeniyle ikametgahı değişmiş, kendisi, birinci derece yakınları, evi veya işi depremden etkilenmiş kişiler olarak belirlendi.

İstihdam kapsamında başvuracak adaylar için hem tam zamanlı iş hem de staj imkanı sağlanacağı duyuruldu. Başvurular "www.turktelekomkariyer.com.tr" adresi ziyaret edilerek, satış, pazarlama, insan kaynakları, finans, destek hizmetleri ve teknoloji fonksiyonlarında farklı kademelerdeki pozisyonlar ve tekniker pozisyonu için gerçekleştirilebilecek.

Öte yandan ilanda, depremden etkilenen illerden birinde ikametgahı olan adaylar için yerinde çalışma, deprem nedeniyle ikametgahı değişmiş adaylar için İstanbul ve Ankara lokasyonlarında hibrit çalışma, stajyer pozisyonları için uzaktan çalışma olmak üzere farklı çalışma modellerinin sunulacağı belirtildi.

KAYNAK: AA
Ekrem Öztürk Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Ekrem Öztürk

Editör Hakkında

1995 yılında doğdu, İstanbul'da yaşıyor. Gelişim Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden 2021 yılında mezun oldu. 6 yıldır metin yazarlığı yapmakta ve bu süreçte kendisinin bilim kurgu, kişisel gelişim alanlarında yazdığı üç kitabı bulunmaktadır. Belirli zamanlarda toplumu ilgilendiren güncel konuları özgün bir bakış açısıyla ele aldığı makaleler yazmaktadır. Meslek hayatına ise Haber7.com'da "Teknoloji Editörü" olarak devam etmektedir. Ayrıca günümüz insan ilişkilerinde saygının ve empatinin çok büyük bir güç olduğuna inanmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Maraşş 1 yıl önce Şikayet Et
    Sizden tek beklentmiz ev ve cep internetinin çekmesi onu becerin yeter
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Belçika Prensi Laurent'in Erdoğan ve Türkiye sözleri! Hayranlığını gizleyemedi
Böyle olur, CHP’nin genelgesi!