WhatsApp, işletme hesaplarını kullananlar için büyük yenilik sağlayacak!

WhatsApp'a yeni gelecek özellikler ile birlikte işletme hesaplarının satışlarında artış yaşanması bekleniyor.

WhatsApp, işletme hesaplarını kullananlar için büyük yenilik sağlayacak!
WhatsApp, işletme hesaplarını kullananlar için büyük yenilik sağlayacak!
GİRİŞ 15.03.2023 17:09 GÜNCELLEME 15.03.2023 17:12

Yeni gelecek olan özellik ile birlikte WhatsApp Business hesapları üzerinden Facebook paylaşımları yapılabilecek. Hemen hemen her telefonda yüklü olan anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ın işletmeler tarafından daha yoğun kullanıldığı biliniyor.

WhatsApp yeniliklere doymuyor: 21 yeni emoji yoldaWhatsApp yeniliklere doymuyor: 21 yeni emoji yolda

WHATSAPP BUSİNESS ÜZERİNDEN FACEBOOK PAYLAŞIMLARI YAPILABİLECEK

WhatsApp, müşterilerin şirketler ile iletişimini kolaylaştırarak aktif bir ticaretin yaşanmasına neden oluyor. Çoğu işletme sitesinin künyesine yerleştirilen WhatsApp numaraları ile müşteriler anında şirketler ile iletişime geçerek satın alabileceği ürün hakkında zaman kaybetmeden bilgi alabiliyor.

Müşterilerin ve şirketlerin iletişimini daha da güçlendirmenin yollarını arayan Meta, WhatsApp Business için Facebook ile bağlantı kurulmasını sağlayan yeni bir özellik üzerinde çalışıyor.

WABınfo - WhatsApp güncelleme notları

İŞLETMELERİN BİR NUMARALI TERCİHİ

Gelecek olan yeni özellik sayesinde işletmenin numarasına ihtiyaç duyulmadan yapılan paylaşımlar reklamlar ve algoritma aracılığıyla sosyal medyada görülecek. Bununla birlikte işletmenin paylaşacağı gönderiler daha fazla kişiye ulaşarak, gelirlerin artması sağlanacak. Meta'nın bu özelliği işletmelerin WhatsApp Business'ı kullanmalarını sağlamaya yönelik geliştirdiği söyleniyor.

WABInfo | WhatsApp Business özelliği ile ilgili güncelleme notları

 

KAYNAK: HABER7
Ekrem Öztürk Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Ekrem Öztürk

Editör Hakkında

1995 yılında doğdu, İstanbul'da yaşıyor. Gelişim Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden 2021 yılında mezun oldu. 6 yıldır metin yazarlığı yapmakta ve bu süreçte kendisinin bilim kurgu, kişisel gelişim alanlarında yazdığı üç kitabı bulunmaktadır. Belirli zamanlarda toplumu ilgilendiren güncel konuları özgün bir bakış açısıyla ele aldığı makaleler yazmaktadır. Meslek hayatına ise Haber7.com'da "Teknoloji Editörü" olarak devam etmektedir. Ayrıca günümüz insan ilişkilerinde saygının ve empatinin çok büyük bir güç olduğuna inanmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kadirov'un durumu kötüye gidiyor! İşte yerine geçebilecek 4 isim...
Netanyahu için geri sayım! Tutuklama emri çıkabilir