Whatsapp masaüstü uygulaması yenileniyor: İşte yeni gelecek özellikler!

Kullanıcılara güvenilir ve rahat bir deneyim yaşatmak isteyen WhatsApp, masaüstü uygulamasını güncelleyerek yepyeni özellikler ekliyor.

Whatsapp masaüstü uygulaması yenileniyor: İşte yeni gelecek özellikler!
Whatsapp masaüstü uygulaması yenileniyor: İşte yeni gelecek özellikler!
GİRİŞ 23.03.2023 14:34 GÜNCELLEME 23.03.2023 15:00

Whatsapp yeni masaüstü uygulamasını duyurdu. Yenilenen masaüstü uygulaması, kullanıcılara güvenilir ve rahat bir mesajlaşma performansı sunacak. Güvenlik ve gelişmiş arama özelliklerini barındıran güncelleme, kısa bir süre içerisinde kullanıcılara sunulacak.

Meta, Facebook ve Instagram için ücretli mavi tik aboneliğini başlatıyor!Meta, Facebook ve Instagram için ücretli mavi tik aboneliğini başlatıyor!

GÜVENİLİR VE KULLANIŞLI YENİ WHATSAPP

Meta şirketi tarafından geliştirilen WhatsApp, güncellemeleri sadece mobil platformlar için yapmıyor; masaüstü uygulaması da WhatsApp'ın yeni özelliklerden faydalanacak. Windows için geliştirilen yeni WhatsApp, kullanıcılara yüksek güvenlik önlemi sunacak.

Meta, WhatsApp'ın masaüstü uygulamasını sürekli güncelleyerek kullanıcıların ilgisini çekmek istiyor. Daha önce gelen gelişmiş senkronizasyon, bağlantı ön izlemeleri ve çıkartmalar gibi özellikler kullanıcılar tarafından oldukça beğenilmişti.

WhatsApp'ın yeni tanıtılan masaüstü uygulamasına gelecek en büyük yeniliklerden biri de görüntülü grup sohbetlerini 8 kişiye kadar çıkartırken, sesli konuşma özelliğini de 32 kişiye çıkarması oldu. Masaüstü uygulaması üzerinde daha az kaynak tüketimi sağlayacak olan WhatsApp, bilgisayarları artık yormayacak.

Yeni özellikleriyle birlikte hem kullanışlı hem de güvenilir olacak yeni masaüstü WhatsApp uygulamasının kısa bir süre içerisinde kullanıcılara sunulacağı söyleniyor.

KAYNAK: HABER7
Ekrem Öztürk Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Ekrem Öztürk

Editör Hakkında

1995 yılında doğdu, İstanbul'da yaşıyor. Gelişim Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden 2021 yılında mezun oldu. 6 yıldır metin yazarlığı yapmakta ve bu süreçte kendisinin bilim kurgu, kişisel gelişim alanlarında yazdığı üç kitabı bulunmaktadır. Belirli zamanlarda toplumu ilgilendiren güncel konuları özgün bir bakış açısıyla ele aldığı makaleler yazmaktadır. Meslek hayatına ise Haber7.com'da "Teknoloji Editörü" olarak devam etmektedir. Ayrıca günümüz insan ilişkilerinde saygının ve empatinin çok büyük bir güç olduğuna inanmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
TBMM’de bir araya geldiler! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özel ile görüşme tarihini duyurdu
İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri belli oldu