Oppo Find X6 Pro, şimdiye kadarki en parlak ekrana sahip akıllı telefon olacak!

Oppo Find X6 Pro'nun teknik ve tasarım özellikleri sızdırıldı. Lansman öncesi sızdırılan bilgiler doğrultusunda, Oppo Find X6, şimdiye kadar ki en parlak ekrana sahip akıllı telefon oldu.

Oppo Find X6 Pro, şimdiye kadarki en parlak ekrana sahip akıllı telefon olacak!
Oppo Find X6 Pro, şimdiye kadarki en parlak ekrana sahip akıllı telefon olacak!
GİRİŞ 21.03.2023 12:55 GÜNCELLEME 21.03.2023 12:58
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Oppo tarafından tanıtılması beklenen yeni telefoto 6x sensör kameraya sahip Oppo's Find X6 Pro'nun özellikleri belli oldu. Yakında satışa çıkacak olan cihazın teknik özellikleri, cihazın yüksek performans sunacağına işaret ediyor.

Bugün gerçekleşmesi beklenen lansmanda, Oppo'nun yeni cihazı olan Oppo Find X6 Pro'yu tanıtması bekleniyor. Lansman öncesi akıllı telefonun bütün bilgileri sızdırıldı. Kamerasıyla öne çıkan Oppo Find X6 Pro, 6x'e kadar sensör içi yakınlaştırma sunuyor.

Oppo Find X6 Pro

OPPO FİND X6 PRO TEKNİK ÖZELLİKLER

Akıllı cihazın teknik özellikleri tarafına baktığımızda bizleri Qualcomm'un Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisi karşılıyor. 16 GB'a kadar RAM miktarına sahip olan cihaz kullanıcılara 512 GB depolama alanı sunuyor. Ana kamera içinde Sony'nin IMX989 "1 inç" sensörünü bulunduran Oppo Find X6 Pro, 6.82 inç 3.168 x 1.440 AMOLED ekrana sahip. 

5.000 mAh bir bataryaya sahip olan cihaz kullanıcılara gün içinde yeterli kullanım süresi sunacak. Cihaz ayrıca IP68 sertifikasına sahip olup su geçirmez özelliğini de barındırmakta.

Oppo Find X6 Pro Kamera

BİRİNCİ SINIF KAMERA SENSÖRÜNÜ KULLANIYOR

Oppo Find X6 Pro, 50 MP'lik optik stabilizasyona sahip üç kameraya sahip. Camla kaplı üst kısımda 23mm bir kamera ve 15 mm geniş kamera yer alıyor. Yuvarlak dairenin içinde Hasselblad logosu yer alırken, alt kısımda 65mm 3x optik zoom / 6x sensör içi zoom özellikli periskopik bir kamera yer alıyor.

Hauwei Enjoy 60'ın özellikleri lansman öncesi sızdırıldı: 3 farklı renk ile geliyor! Hauwei Enjoy 60'ın özellikleri lansman öncesi sızdırıldı: 3 farklı renk ile geliyor!

Video kısmına baktığımızda 60 fps'de 4K'ya kadar video kaydı çekme olanağı sunuluyor. Ancak ön kamera video özelliklerinde 30 fps 1080p video kaydı özelliği sunuluyor.

Ultra geniş kamera özelliklerine gelince, o da Sony'nin IMX890 sensörünü kullanıyor ve bu da bugüne kadar sunulan alanında en büyük kamera sensörü olduğu anlamına geliyor. Ayrıca ultra geniş açılı kamerada bozulmayı en aza indirmek için serbest biçimli bir yüzey lensi, f/2.2 diyafram açıklığı bulunuyor.

 

KAYNAK: HABER7
Ekrem Öztürk Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Ekrem Öztürk

Editör Hakkında

1995 yılında doğdu, İstanbul'da yaşıyor. Gelişim Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden 2021 yılında mezun oldu. 6 yıldır metin yazarlığı yapmakta ve bu süreçte kendisinin bilim kurgu, kişisel gelişim alanlarında yazdığı üç kitabı bulunmaktadır. Belirli zamanlarda toplumu ilgilendiren güncel konuları özgün bir bakış açısıyla ele aldığı makaleler yazmaktadır. Meslek hayatına ise Haber7.com'da "Teknoloji Editörü" olarak devam etmektedir. Ayrıca günümüz insan ilişkilerinde saygının ve empatinin çok büyük bir güç olduğuna inanmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    fiyatı nedir
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!
Yüzyılın en büyük projesi olan "Kalkınma Yolu projesi"nin bölge için neden önemli?