Windows için iPhone desteği yayında

Microsoft, Android kullanıcılarının telefonlarını Windows'a bağlamalarını sağlayan 'Phone Link' uygulamasına iOS desteği ekledi.

Windows için iPhone desteği yayında
Windows için iPhone desteği yayında
GİRİŞ 17.05.2023 16:19 GÜNCELLEME 17.05.2023 16:19

Microsoft'un Windows kullanıcılarına sunduğu 'Phone Link' uygulaması ile akıllı telefonlar ile bilgisayarlar birbirlerine bağlanabiliyor.

Bu sayede, bilgisayardan telefon üzerinden arama yapılabiliyor ve mesaj gönderilebiliyor.

Şu ana kadar bu özellik Android cihazlara özel olarak çalışıyordu. Microsoft uygulamanın kapsamını iOS desteğiyle genişletti.

Artık iPhone kullanıcıları, 'Phone Link' (Telefon Bağlantısı) uygulaması ile telefonlarını Windows bilgisayarlara bağlayabiliyor.

Geçtiğimiz günlerde dağıtılmaya başlanan yeni özellik, tüm kullanıcılara ulaşmaya başladı.

Bildirimler PC'de görülebiliyor

Phone Link uygulaması, artık iPhone sahiplerinin Windows 11 PC'ye bağlanmasına ve iMessage aracılığıyla mesaj gönderip almasına ve bildirimlerini bir PC veya dizüstü bilgisayarda görmesine olanak tanıyor.

Telefon Bağlantısı uygulama güncellemesi, aralarında Türkiye'nin de bulunduğu 85 ülkede kullanıma sunuldu.

Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Saraçhane'de 1 Mayıs provokasyonu: 210 şahıs gözaltına alındı
Polis, Columbia Üniversitesi'ndeki Gazze Dayanışma Kampı'nı dağıttı