Elon Musk'tan kafes dövüşü teklifi... Mark Zuckerberg: Bana konum gönder!

Bir Twitter kullanıcısı yazdığı "Dikkatli olsan iyi olur @elonmusk duyduğuma göre artık ju jitsu yapıyormuş." tweetine yorum yapan Musk, esprili bir dil kullanarak "Ben de kafes maçına hazırım." cevabını verdi.

Elon Musk'tan kafes dövüşü teklifi... Mark Zuckerberg: Bana konum gönder!
Elon Musk'tan kafes dövüşü teklifi... Mark Zuckerberg: Bana konum gönder!
GİRİŞ 22.06.2023 13:17 GÜNCELLEME 22.06.2023 14:04

Twitter'ın yeni sahibi Elon Musk ve Meta'nın kurucusu Mark Zuckerberg, sosyal medya üzerinden birbirleriyle gerçekleştirdikleri etkileşim, kullanıcıların ilgisini çekti.

"BEN DE KAFES MAÇINA HAZIRIM"

Teknoloji dünyasında yenilikçi bir vizyonla karşımıza çıkan Elon Musk, Twitter üzerinden atılan bir tweetin altına "I’m up for a cage match if he is lol (Eğer o istiyorsa kafes maçına hazırım)" yorumunu yaparak Mark Zuckerberg ile kafes dövüşü yapmak için kendisinin hazır olduğunu belirtti.

Bir Twitter kullanıcısı Musk'ın yazısına yanıt vererek şunları dedi: "Dikkatli olsan iyi olur @elonmusk duyduğuma göre artık ju jitsu yapıyormuş."

Musk da bir tweet attarak: "Ben de kafes maçına hazırım." cevabını verdi.

Mark Zuckerberg'in Instagram üzerinden Elon Musk'a verdiği cevap

MARK ZUCKERBERG: KONUM GÖNDER!

Elon Musk'ın Mark Zuckerberg ile attığı bu tweet şaka olsa da kullanıcılar kısa bir süre içinde bu tweeti alıntılayarak esprili bir yaklaşım sergiledi.

Elon Musk'ın kafes dövüşü teklifini gören Mark Zuckerberg, atılan tweetin ekran görüntüsünü kendi Instagram hesabından "Bana Konum gönder" açıklamasıyla paylaştı.

Salı gecesi Musk, Meta'nın yakında Musk'ın Twitter'ına rakip olacak Threads adında bir platform başlatabileceğine dair asılsız söylentilere yanıt vermek üzere Twitter'dan cevap vermişti. Musk, böyle bir platformun piyasaya sürülmesinin sonunda Dünya'yı "başka hiçbir seçenek olmadan yalnızca Zuckerberg'ın parmağının altına" koyacağını yazdı.

Twitter devri bitebilir... Meta'nın yeni sosyal medya uygulaması kod adıyla göründü!Twitter devri bitebilir... Meta'nın yeni sosyal medya uygulaması kod adıyla göründü!

ELON MUSK FACEBOOK'U SİLMELERİNİ İSTEMİŞTİ

Şubat 2020'de Musk insanlardan Facebook'u ezik olarak nitelendirdi ve silmelerini istedi. Mayıs ayında ise Musk, Zuckerberg'in "aşırı partizan" göründüğünü ve WhatsApp'a "güvenilemeyeceğini" düşündüğünü söyleyerek uzun süredir devam eden anlaşmazlığı yeniden tırmandırdı.

Zuckerberg ise Musk için zaman zaman nazik sözler sarf etti. Haziran ayında Musk'ı, Zuckerberg'in Meta'nın yönetim yapısını düzleştirme çabası sırasında Twitter'ı "daha yalın" hale getirdiği için övmüştü.

KAYNAK: HABER7
Ekrem Öztürk Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Ekrem Öztürk

Editör Hakkında

1995 yılında doğdu, İstanbul'da yaşıyor. Gelişim Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden 2021 yılında mezun oldu. 6 yıldır metin yazarlığı yapmakta ve bu süreçte kendisinin bilim kurgu, kişisel gelişim alanlarında yazdığı üç kitabı bulunmaktadır. Belirli zamanlarda toplumu ilgilendiren güncel konuları özgün bir bakış açısıyla ele aldığı makaleler yazmaktadır. Meslek hayatına ise Haber7.com'da "Teknoloji Editörü" olarak devam etmektedir. Ayrıca günümüz insan ilişkilerinde saygının ve empatinin çok büyük bir güç olduğuna inanmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Mete Gazoz altın madalya kazandı!
Rusya'nın Belgorod kentine füze saldırısı kamerada