Elon Musk yine Zuckerberg'e saldırdı: "Ürkütücü derecede sessiz"

Daha önce Twitter olarak bilinen X platformunun sahibi Elon Musk, Mark Zuckerberg'in Twitter rakibi Threads'te aktif olmadığını söyleyerek rakip Meta'ya yüklendi.

Elon Musk yine Zuckerberg'e saldırdı: "Ürkütücü derecede sessiz"
Elon Musk yine Zuckerberg'e saldırdı: "Ürkütücü derecede sessiz"
GİRİŞ 01.11.2023 09:59 GÜNCELLEME 01.11.2023 10:07
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Milyarder, Salı günü yayınlanan "The Joe Rogan Experience" podcast'inin son bölümünde Meta ve platformları hakkındaki görüşlerini sundu.

Musk, Meta'yı yerden yere vurmanın yanı sıra Tesla'nın Cybertruck'ından gözden düşen FTX'in kurucusu Sam Bankman-Fried'ın mahkeme salonu skeçlerine kadar çok çeşitli konulara değindi.

"ÜRKÜTÜCÜ DERECEDE SESSİZ"

Musk, sunucu Joe Rogan'ın rekor kıran fırlatmaya rağmen Threads'i "hayalet şehir" olarak nitelendirmesi üzerine "Evet, ürkütücü derecede sessiz" dedi.

"Musk sözlerine şöyle devam etti: "Yani, Zuck'ın kendisi paylaşım yapmıyor. Kendi ürününüzü kullanmalısınız."

Musk'ın Zuckerberg'e yönelik eleştirileri, Zuckerberg'in Threads'i oldukça sık kullandığı düşünüldüğünde tuhaf karşılandı.

Platformda şu ana kadar 3,5 milyon takipçisi olan ve genellikle bir ila iki haftada bir Threads'te paylaşım yapan Zuckerberg, en son beş gün önce platformun anketleri ve GIF eklerini kullanıma sunmasıyla ilgili paylaşım yaptı. Ayrıca platformdaki diğer kullanıcıların gönderilerine yanıt vererek onlarla etkileşime giriyor.

ELON MUSK GÜNDE BİRDEN FAZLA PAYLAŞIM YAPIYOR

Bu elbette Musk'ın kendi platformu X'teki faaliyetlerinden çok farklı. Musk günde birden fazla kez paylaşım yapıyor ve aynı zamanda diğer X kullanıcılarına üretken bir geri bildirim sağlıyor.

Konuşma sırasında Musk, Rogan'ın platformun Threads ile entegrasyonundan bahsetmesinin ardından Meta'nın sahibi olduğu Instagram ile de alay etti.

"NEDEN BEĞENİ ALMAK İÇİN SELFİE PAYLAŞIYORUM? BU ÇILGINLIK"

"Instagram'da paylaşım yaptığım bir dönem vardı ama kendimi selfie çekerken buldum. 'Benim neyim var böyle?' dedim. Neden beğeni almak için selfie paylaşıyorum? Bu çılgınlık," dedi Musk gülerek.

Elon Musk'tan kafes dövüşü teklifi... Mark Zuckerberg: Bana konum gönder!Elon Musk'tan kafes dövüşü teklifi... Mark Zuckerberg: Bana konum gönder!

ZUCKERBERG'Ü KAFES DÖVÜŞÜNE ÇAĞIRMIŞTI

Bu, Musk'ın Zuckerberg'in Twitter'a rakip geliştirme girişimini ilk kez küçümseyişi değil. Değişken milyarder, Zuckerberg'i kafes dövüşüne davet etmekten, Threads'in lansman gününde Instagram'a smaç basmaya kadar pek çok şey yaptı.

Meta, bir Twitter rakibi geliştirdiğine dair söylentilerin ardından Temmuz ayında Threads'i tanıttı. Metin tabanlı uygulama başlangıçta sıcak karşılandı ve piyasaya sürüldükten sonraki ilk yedi saat içinde on milyondan fazla kişi kaydoldu.

Platform ilk başlardaki ivmesini sürdürememiş olsa da, Zuckerberg Threads'in büyüme beklentileri konusunda iyimser.

Zuckerberg, Temmuz ayında Meta'nın ikinci çeyrek kazanç konferans görüşmesi sırasında analistlere "Hala inşa edilmesi gereken çok sayıda temel işlev var ve bu konuda çok iyi bir yerde olduğumuzu hissettiğimizde, büyümesine yardımcı olmak için buna yeterince benzin dökebileceğimize çok eminim" dedi.

KAYNAK: HABER7
Ekrem Öztürk Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Ekrem Öztürk

Editör Hakkında

1995 yılında doğdu, İstanbul'da yaşıyor. Gelişim Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden 2021 yılında mezun oldu. 6 yıldır metin yazarlığı yapmakta ve bu süreçte kendisinin bilim kurgu, kişisel gelişim alanlarında yazdığı üç kitabı bulunmaktadır. Belirli zamanlarda toplumu ilgilendiren güncel konuları özgün bir bakış açısıyla ele aldığı makaleler yazmaktadır. Meslek hayatına ise Haber7.com'da "Teknoloji Editörü" olarak devam etmektedir. Ayrıca günümüz insan ilişkilerinde saygının ve empatinin çok büyük bir güç olduğuna inanmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Zuckerberg robot sanki, duruşu, boş bakışları, gerçek biri değil bence
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kira getirisin de zirveye oturdular! İşte getirisi en yüksek olan iller...
İsveç'te Jade Sandberg isimli bir kadın polis eşliğinde Kur'an-ı Kerim yaktı