Türk Telekom'dan yaza özel fırsatlar!

Türk Telekom, faturasız hat satın alan müşterileri için yaza özel yeni paketlerini satışa sunduğunu duyurdu.

Türk Telekom'dan yaza özel fırsatlar!
Türk Telekom'dan yaza özel fırsatlar!
GİRİŞ 22.06.2023 14:12 GÜNCELLEME 22.06.2023 16:44

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Türk Telekom, insan odaklı yaklaşımıyla ihtiyaç ve beklentilere yönelik çözümler geliştirmeyi sürdürüyor.

Bu çerçevede Türk Telekom, "Yakmayan Paketler" ile yeni faturasız hat satın alan müşterilerinin yaz dönemi boyunca her ay paket satın alma derdine son veriyor.

"Yakmayan Paketlerle" yaz dönemi boyunca paket almak zorunda kalmayacak olan faturasız Türk Telekom müşterileri, avantajlı fiyatlarla yazın tadını çıkarıyor.

YENİ PAKETLERİN FİYATLARI BELLİ OLDU

Kampanya dahilinde satışa sunulan paketler içerisinde 3 ay boyunca internete ek olarak 5 bin dakika ve 5 bin SMS kullanım hakları yer alıyor.

30 GB'lık paketin fiyatı 3 aylık 190 TL, 50 GB'lık paketin fiyatı 3 aylık 240 TL, 100 GB'lık paketin fiyatı ise 3 aylık 360 TL olarak açıklanırken, paketi satın almak isteyen yeni Türk Telekom faturasız hat müşterileri, Türk Telekom mağazalarından ya da mobil uygulaması üzerinden pakete sahip olabiliyor.

Müşterilerine her alanda fayda sağlamayı hedefleyen Türk Telekom, "Yakmayan Paketleri" satın alan ve seçili müzik uygulamalarına ilk kez üyelik yaptıracak olan müşterilerine 3 aylık ücretsiz Youtube Premium üyeliği vererek müşterilerinin yaz aylarını daha keyifli hale getiriyor.

KAYNAK: AA
Ekrem Öztürk Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Ekrem Öztürk

Editör Hakkında

1995 yılında doğdu, İstanbul'da yaşıyor. Gelişim Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden 2021 yılında mezun oldu. 6 yıldır metin yazarlığı yapmakta ve bu süreçte kendisinin bilim kurgu, kişisel gelişim alanlarında yazdığı üç kitabı bulunmaktadır. Belirli zamanlarda toplumu ilgilendiren güncel konuları özgün bir bakış açısıyla ele aldığı makaleler yazmaktadır. Meslek hayatına ise Haber7.com'da "Teknoloji Editörü" olarak devam etmektedir. Ayrıca günümüz insan ilişkilerinde saygının ve empatinin çok büyük bir güç olduğuna inanmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD'den İsrail'e Suudi Arabistan uyarısı
Ankara'da sağanak 2. gününde! Vatandaşların çilesi kamerada