iPhone 11'den daha pahalı! Mac Pro'nun tekerlek kiti fiyatı dudak uçuklattı!

Apple, yalnızca Mac Pro modellerine uyumlu olan tekerlek kitine uygulamış olduğu fiyat etiketiyle dikkatleri yine üzerine çekmeyi başardı. Kit, internet sitesi üzerinden 23 bin 219 liraya satılıyor.

iPhone 11'den daha pahalı! Mac Pro'nun tekerlek kiti fiyatı dudak uçuklattı!
iPhone 11'den daha pahalı! Mac Pro'nun tekerlek kiti fiyatı dudak uçuklattı!
GİRİŞ 28.06.2023 09:38 GÜNCELLEME 28.06.2023 09:45
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Apple, ürünlerine uyguladığı fiyat etiketiyle şaşırtmaya devam ediyor. Teknoloji devi bu sefer de Mac Pro bilgisayarların kasasını taşıyan tekerlek kitinin fiyatıyla gündeme geldi.

Dört tekerlekten oluşan kit, Kasanın yüzeyde rahat bir şekilde hareket ettirilip taşınmasını sağlıyor. Bu tekerlek kiti ağır bilgisayar kasaları için kullanışlı görünse de fiyat etiketi herkesten tepki topladı.

Günümüzde iPhone 11 modeli perakende mağazalarında 20-22 bin TL arasında satılırken, Apple'ın kendi resmi internet sitesi üzerinden satışa sunduğu Mac Pro Tekerlek Kiti tam olarak 23 bin 219 liradan satışa sunuluyor.

YALNIZCA MAC PRO MODELİYLE UYUMLU

Dört tekerlek ve bunları bilgisayara takmak için gerekli donanımı içeren Mac Pro tekerlek kiti, yalnızca Mac Pro ile uyumlu özel bir aksesuar olduğu için nispeten pahalı satılıyor.

Ayrıca şirket tarafından yapılan açıklamada tekerlek kitinin, ağır kullanıma dayanacak ve Mac Pro'nun ağırlığını destekleyecek şekilde tasarlanmış yüksek kaliteli malzemelerden üretildiği belirtildi.

Apple, tasarım, kalite ve müşteri hizmetlerine odaklanması nedeniyle genellikle rakiplerinden daha yüksek fiyatlara sahip olmasıyla biliniyor.

KAYNAK: HABER7
Ekrem Öztürk Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Ekrem Öztürk

Editör Hakkında

1995 yılında doğdu, İstanbul'da yaşıyor. Gelişim Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden 2021 yılında mezun oldu. 6 yıldır metin yazarlığı yapmakta ve bu süreçte kendisinin bilim kurgu, kişisel gelişim alanlarında yazdığı üç kitabı bulunmaktadır. Belirli zamanlarda toplumu ilgilendiren güncel konuları özgün bir bakış açısıyla ele aldığı makaleler yazmaktadır. Meslek hayatına ise Haber7.com'da "Teknoloji Editörü" olarak devam etmektedir. Ayrıca günümüz insan ilişkilerinde saygının ve empatinin çok büyük bir güç olduğuna inanmaktadır.
YORUMLAR 1
  • C.M. 10 ay önce Şikayet Et
    Hemen alırlar bizim zenginler... Birkaç saniyelik reklamda oynadı diye milyonlar kazanan dünya zenginleri için para harcayacak bir yer daha çıktı. Ne güzel...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bursa'da kuzenlerin muhtarlık seçimi kavgasında kan aktı: 1 ölü, 2 yaralı
ABD ve İran'dan gizli toplantı