Elon Musk'ı ti'ye aldı... Zuckerberg'den 11 yıl aradan sonra ilk tweet!

Mark Zuckerberg'in 11 yıl sonra yeni uygulamasını yayınladığı gün attığı ilk tweet sosyal medyanın gündemine oturdu. Zuckerberg paylaştığı tweet ile Musk'ın eleştirilerine esprili bir şekilde karşılık verdi.

Elon Musk'ı ti'ye aldı...  Zuckerberg'den 11 yıl aradan sonra ilk tweet!
Elon Musk'ı ti'ye aldı... Zuckerberg'den 11 yıl aradan sonra ilk tweet!
GİRİŞ 07.07.2023 12:19 GÜNCELLEME 07.07.2023 12:35
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Mark Zuckerberg, Meta kurucusunun merakla beklenen Twitter rakibi Threads'i piyasaya sürdüğü gün, on yıldan uzun bir süredir ilk tweet'ini atarak Elon Musk'a esprili bir gönderme yaptı.

Meta'nın yeni uygulaması çarşamba günü resmi olarak tanıtıldı ve Musk'ın sahibi olduğu zor durumdaki sosyal medya hizmeti için şimdiye kadarki en güçlü tehdit olarak kabul edildi

"TWİTTER'IN BUNU YAPMA FIRSATI VARDI AMA HENÜZ BAŞARAMADI"

Yaşanan gelişmelerden saatler sonra Zuckerberg 11 yıl aradan sonra ilk tweetini attı. Zuckerberg, karşı karşıya gelen aynı Örümcek Adamların bir fotoğrafını tweetledi.

Elon Musk ise Zuckerberg'in bu tweetine kısa bir süre içerisinde başka bir tweetin altına yorumunu yazarak cevap verdi. Musk, "Twitter'da yabancılar tarafından saldırıya uğramak, Instagram'da acıyı gizlemenin sahte mutluluğuna kapılmaktan çok daha iyidir" ifadesinde bulundu.

Zuckerberg Threads'te yayınladığı bir yazıda yeni sosyal medya uygulamasıyla ilgili "1 milyardan fazla insanın kullandığı herkese açık bir sohbet uygulaması olmalı. Twitter'ın bunu yapma fırsatı vardı ama henüz başaramadı. Umarım biz başaracağız." dedi.

KAYNAK: HABER7
Ekrem Öztürk Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Ekrem Öztürk

Editör Hakkında

1995 yılında doğdu, İstanbul'da yaşıyor. Gelişim Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden 2021 yılında mezun oldu. 6 yıldır metin yazarlığı yapmakta ve bu süreçte kendisinin bilim kurgu, kişisel gelişim alanlarında yazdığı üç kitabı bulunmaktadır. Belirli zamanlarda toplumu ilgilendiren güncel konuları özgün bir bakış açısıyla ele aldığı makaleler yazmaktadır. Meslek hayatına ise Haber7.com'da "Teknoloji Editörü" olarak devam etmektedir. Ayrıca günümüz insan ilişkilerinde saygının ve empatinin çok büyük bir güç olduğuna inanmaktadır.
YORUMLAR 5
  • ALPEREN 10 ay önce Şikayet Et
    Benim kavgam değil iki gevur birbirlerini yesinler
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Yeni çıkarılan siteye baktım bir cacık yok
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    ancak bu örümceklerden biri sahte. senin gibi Mark.
    Cevapla
  • Yakamoz 10 ay önce Şikayet Et
    Bu çocuğun tipi robotları andırıyor.
    Cevapla
  • Bekir 10 ay önce Şikayet Et
    Öncelikle ulkem insani sonra tüm Dünya uzak durmali bu sosyal media dedikleri laga cukurundan.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ünlü şarkıcının evinden çıkanlar şoke etti: Polis operasyonu saniye saniye kaydedildi
Kendisini dolandırmıştı! Arda Turan, Seçil Erzan'a sahip çıktı