WhatsApp anonim olarak mesajlaşmanızı sağlayacak!

WhatsApp topluluklar için telefon numarası gizliliği özelliğini kullanıma sunuyor. Bu özellik sayesinde oluşturulan topluluklarda telefon numaranız görünmeden sohbetlerinizi gerçekleştirebileceksiniz.

WhatsApp anonim olarak mesajlaşmanızı sağlayacak!
WhatsApp anonim olarak mesajlaşmanızı sağlayacak!
GİRİŞ 12.07.2023 10:38 GÜNCELLEME 12.07.2023 10:39

WhatsApp toplulukları geliştirmek için çalışmaya devam ediyor. Topluluklar sekmesi için yeni bir arayüz duyuran WhatsApp, şimdi de topluluk üyeleri için iOS ve Android için WhatsApp'ın en son güncellemesini yükledikten sonra kullanılabilecek yeni bir telefon numarası gizliliği özelliği üzerinde çalışıyor.

WhatsApp, ses kaydı gönderir gibi video göndermenize olanak sağlayacak!WhatsApp, ses kaydı gönderir gibi video göndermenize olanak sağlayacak!

Google doğruladı... WhatsApp kullanıcıları dinliyor mu?Google doğruladı... WhatsApp kullanıcıları dinliyor mu?

TOPLULUKLARDA NUMARA GİZLENEBİLECEK

Geçtiğimiz birkaç ay içinde WhatsApp, bir topluluğa katılırken hesabınıza ekstra bir gizlilik katmanı ekleyecek yeni bir özelliği topluluklar için sessizce test etmeye başladı.

"Telefon numarası gizliliği" adı verilen bu özellik, telefon numaranızın her zaman topluluğun diğer üyelerinden gizlenmesini sağlayacak.

Bu özellik sayesinde, bir mesaja tepki eklerken bile telefon numarası gizli kalacak. Özellik çok sınırlı bir kullanıcı grubu için mevcuttu ancak uygulamanın en son sürümünde daha fazla kullanıcıya yayınlanacak.

Bu ekran görüntüsünde görebileceğiniz gibi, topluluk duyuru grubu bilgilerinde "telefon numarası gizliliği" adı verilen yeni bir seçenek olacak.

Yeni özellik, kullanıcıları telefon numaralarının yalnızca topluluk yöneticileri ve onları kişi olarak kaydeden diğer kişiler tarafından görülebileceği konusunda bilgilendirerek bir uyarı verecek.

Ayrıca bu özellik telefon numaranızı gizleyecek, böylece diğer tüm katılımcılar konuşmadaki tam telefon numaranızı göremeyecek. Bu özelliğin topluluk üyeleriyle sınırlı olduğunu ve topluluk yöneticisinin telefon numarasının her zaman görünür olduğunu unutmayın.

KAYNAK: HABER7
Ekrem Öztürk Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Ekrem Öztürk

Editör Hakkında

1995 yılında doğdu, İstanbul'da yaşıyor. Gelişim Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden 2021 yılında mezun oldu. 6 yıldır metin yazarlığı yapmakta ve bu süreçte kendisinin bilim kurgu, kişisel gelişim alanlarında yazdığı üç kitabı bulunmaktadır. Belirli zamanlarda toplumu ilgilendiren güncel konuları özgün bir bakış açısıyla ele aldığı makaleler yazmaktadır. Meslek hayatına ise Haber7.com'da "Teknoloji Editörü" olarak devam etmektedir. Ayrıca günümüz insan ilişkilerinde saygının ve empatinin çok büyük bir güç olduğuna inanmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Küçükçekmece'de hareketli saatler! Bıçaklı saldırgan bacağından vurularak yakalandı
Otobüs şoförleri seyir halindeyken yer değiştirdi