Roketsan duyurdu: Gençlere iş imkanı sağlayacak!

Türkiye’nin yerli ve milli savunma sanayiinde öncü firmalarından Roketsan, gençlere iş imkanı sağlayacak. R-Force Genç Yetenek Programı'na başvurular 14 Temmuz-13 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Roketsan duyurdu: Gençlere iş imkanı sağlayacak!
Roketsan duyurdu: Gençlere iş imkanı sağlayacak!
GİRİŞ 16.07.2023 15:30 GÜNCELLEME 16.07.2023 15:35
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Türkiye’nin savunma sanayiinde öncü firmalarından Roketsan, ‘R-Force Genç Yetenek Programı’ kapsamında; üniversitelerin Bilgisayar Mühendisliği, Elektrik- Elektronik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Havacılık ve Uzay Mühendisliği, Makine Mühendisliği ve Uçak Mühendisliği bölümlerinin birinde 3 veya 4’üncü sınıf öğrencilerine iş imkanı sağlıyor.

Roketsan’ın ‘R-Force Genç Yetenek Programı’na başvurular, 14 Temmuz- 13 Ağustos tarihleri arasında.

BAŞVURU ŞARTLARI AÇIKLANDI

Konuya ilişkin Roketsan’ın Twitter hesabından yapılan açıklamada şöyle denildi:

“R-Force Genç Yetenek Programımız başlıyor! Kariyerine Roketsan’da başlamaya ve Roketsan’ın ayrıcalıklarını keşfetmeye hazırsan seni de aramızda görmekten mutluluk duyarız.

  • Üniversitelerin Bilgisayar Mühendisliği,
  • Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği,
  • Havacılık ve Uzay Mühendisliği, Makine Mühendisliği, Uçak Mühendisliği
  • bölümlerinin birinde 3. veya 4. sınıf öğrencisiysen,
  • Genel not ortalaman 3.00 ve üzerinde ise,
  • Haftada en az 1 gün Roketsan’da çalışabileceksen,

Hadi şimdi kariyerin için büyük bir adım at, R-Forcer olma fırsatını kaçırma! Alanında en iyilerle eşsiz bir deneyim elde etmek için başvurunu Vizyoner Genç aracılığıyla aşağıdaki linkten yapabilirsin.

Başvuru tarihi: 14 Temmuz- 13 Ağustos 2023 R-Force Genç Yetenek Programı seni bekliyor.”

KAYNAK: TOLGAOZBEK.COM
Ekrem Öztürk Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Ekrem Öztürk

Editör Hakkında

1995 yılında doğdu, İstanbul'da yaşıyor. Gelişim Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden 2021 yılında mezun oldu. 6 yıldır metin yazarlığı yapmakta ve bu süreçte kendisinin bilim kurgu, kişisel gelişim alanlarında yazdığı üç kitabı bulunmaktadır. Belirli zamanlarda toplumu ilgilendiren güncel konuları özgün bir bakış açısıyla ele aldığı makaleler yazmaktadır. Meslek hayatına ise Haber7.com'da "Teknoloji Editörü" olarak devam etmektedir. Ayrıca günümüz insan ilişkilerinde saygının ve empatinin çok büyük bir güç olduğuna inanmaktadır.
YORUMLAR 7
  • Bozkurt 9 ay önce Şikayet Et
    Samsundaki bir öğrenci nasıl gidebilir ,
    Cevapla
  • Alperen 9 ay önce Şikayet Et
    Elektrik Elektronik muh. duzgun bir unide okuyan kac kisinin ortalaması 3+ dır acaba ? Baska bolumlerden 3.5+ ortalama istemesi lazim sirketlerin o zaman. Sanki babalarının hayrına adam alıyormus gibi algı oluşuyor bir de.
    Cevapla
  • Misafirx 9 ay önce Şikayet Et
    İmkanı olan ve şartları sağlayan her gencimiz katılsın Gelecek bu sektörde ve önü açık
    Cevapla
  • Emre 9 ay önce Şikayet Et
    Şimdi doğmak varmış biz ilk okula orta okula giderken de örnek alacağımız bir Selçuk bayraktar yada roketsan filan gibi şirketler yoktu yada henüz yeni gelişiyordu Öğretmenler hep şu soruyu sorardı büyüyünce ne olacaksın diye ne biliyim ben örnek alacağımız bir mucit yoktu ki yada yol gösteren
    Cevapla
  • Hoca Nasrettin 9 ay önce Şikayet Et
    Geç gelen bir akıl. Bu sektörlerde staj yapan öğrencileri çeşitli sebeplerle pasif görevde çalıştırıyorlardı. Oysa şimdi yapılan ile 3 ve 4. sınıf öğrenciler eğer teoriği iyi ise pratikte başarılarını gösterme fırsatı bulur. Bu da sayılı üniversiteler yerine tüm üniversitelerde elek üstü öğrencinin tespit edilip sektöre kazandırılması demektir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şırnaklı damatla Ukraynalı gelinin düğününde servet takıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Hollanda Başbakanı ortak basın toplantısı düzenledi