Yeni özellikler sızdırıldı... Threads daha da güçleniyor!

Sızdırılan raporda, Threads'in Twitter'ın kullanıcı tabanının beşte birine sahip olmasının ardından yakında DM'ler ve gündem özelliğine kavuşacağı belirtildi.

Yeni özellikler sızdırıldı... Threads daha da güçleniyor!
Yeni özellikler sızdırıldı... Threads daha da güçleniyor!
GİRİŞ 17.07.2023 09:35 GÜNCELLEME 17.07.2023 09:35

Twitter'ın rakip uygulamasının kullanıcı tabanının Elon Musk'ın sahip olduğu platformun neredeyse onda birine ulaşması nedeniyle doğrudan mesajlaşmanın yakında Threads'e geleceği bildiriliyor.

Twitter'ın işi zorlaşıyor... İşte Threads'e gelecek yeni özellikler!Twitter'ın işi zorlaşıyor... İşte Threads'e gelecek yeni özellikler!

Business Insider'ın haberine göre, Meta'dan sızdırılan bir şirket içi rapor, DM (Direkt Mesaj) özelliğinin yakında Instagram'ın uygulaması olan Threads'e geleceğini gösteriyor.

YENİ ÖZELLİK BEKLENENDEN ÇOK DAHA ERKEN GELEBİLİR

Başlangıçta, Instagram'ın şefi Adam Mosseri, DM'lerin Threads'in acil yol haritasında olmadığını söylemişti, ancak sızdırılan yeni not, Twitter rakibinin mesajlaşma özelliğini beklenenden çok daha erken sunabileceğini gösteriyor.

Platformda beklenen bu güncelleme, Threads'in sadece birkaç gün içinde 100 milyondan fazla kullanıcı kaydı alması ve rakip Twitter'ın neredeyse beşte biri kadar haftalık aktif kullanıcı tabanına sahip olmasıyla birlikte geldi.

GÜNDEM ÖZELLİĞİ İÇİN SÜRPRİZ GELİŞME

Threads, piyasaya sürüldüğü ilk hafta içinde dünya çapında yaklaşık 93 milyon aktif kullanıcıya ulaştı ve 10 Temmuz'da Meta, uygulamanın 100 milyon kayıt sayısına ulaştığını duyurdu.

Ayrıca sızdırılan raporda Threads sosyal medya uygulamasının yakında trend topic yani Hastag (gündem) özelliğine de kavuşacağı yer alıyor.

KAYNAK: HABER7
Ekrem Öztürk Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Ekrem Öztürk

Editör Hakkında

1995 yılında doğdu, İstanbul'da yaşıyor. Gelişim Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden 2021 yılında mezun oldu. 6 yıldır metin yazarlığı yapmakta ve bu süreçte kendisinin bilim kurgu, kişisel gelişim alanlarında yazdığı üç kitabı bulunmaktadır. Belirli zamanlarda toplumu ilgilendiren güncel konuları özgün bir bakış açısıyla ele aldığı makaleler yazmaktadır. Meslek hayatına ise Haber7.com'da "Teknoloji Editörü" olarak devam etmektedir. Ayrıca günümüz insan ilişkilerinde saygının ve empatinin çok büyük bir güç olduğuna inanmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrailli Maliye Bakanı Smotrich: Müzakerelerde Türkiye de var
Diyanet'ten 'Suudi Arabistan' iddialarına yalanlama!