Twitter Blue yeni ismine kavuştu!

Elon Musk yönetimindeki X şirketi, Twitter Blue hizmetinin adını X premium ile değiştirme kararı aldı. Şirket daha önce de TweetDeck'in adını X Pro olarak değiştirmişti.

Twitter Blue yeni ismine kavuştu!
Twitter Blue yeni ismine kavuştu!
GİRİŞ 07.08.2023 09:31 GÜNCELLEME 07.08.2023 09:32

Elon Musk bir süre önce sahibi olduğu sosyal medya platformu Twitter'ın ismini X olarak değiştirmişti. 

TWİTTER BLUE X PREMİUM OLARAK DEĞİŞİYOR

Söz konusu hamleden sonra, Twitter Blue'nun isminde de değişiklik yapılması kaçınılmaz oldu. Buna göre Twitter Blue, X'in yeniden markalaşma süreci nedeniyle birtakım değişikliklere uğrayacak.

Türkiye’de aylık 150 TL’lik ödeme ile alınabilen Blue abonelik hizmeti, Elon Musk’ın yapmış olduğu bir paylaşımda X Premium olarak adlandırıldı. 

Twitter'dan sonra TweetDeck'in de adı değişti!Twitter'dan sonra TweetDeck'in de adı değişti!

TWEETDECK'İN ADI X PRO OLARAK DEĞİŞMİŞTİ

Elon Musk'ın sahibi olduğu X, eski adıyla Twitter, sosyal medya hizmetini yeniden markalaştırma çalışmaları kapsamında TweetDeck'in adını XPro olarak değiştirdi.

Şirket, araç için @TweetDeck yerine @Pro tanıtıcısını benimsedi. Bununla birlikte, yardım sayfası da dahil olmak üzere aracın birçok bölümünde hala "Twitter" ve "TweetDeck" ifadeleri yer alıyor.

X, BÜYÜK BİR TİCARET MERKEZİNE DÖNÜŞEBİLİR

Raporda, talep planlarının geçtiğimiz haftalarda büyük sağlayıcılara gönderildiği ve finansal içerik, gerçek zamanlı hisse senedi verileri ve diğer özellikler için teklif istendiği belirtildi.

Reuters'a göre raporda, ilgilenen teklif sahiplerinden projeye ne kadar para ayıracaklarını belirtmeleri istendi, ancak hangi firmaların teklif sunduğunun net olmadığı belirtildi.

KAYNAK: HABER7
Ekrem Öztürk Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Ekrem Öztürk

Editör Hakkında

1995 yılında doğdu, İstanbul'da yaşıyor. Gelişim Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden 2021 yılında mezun oldu. 6 yıldır metin yazarlığı yapmakta ve bu süreçte kendisinin bilim kurgu, kişisel gelişim alanlarında yazdığı üç kitabı bulunmaktadır. Belirli zamanlarda toplumu ilgilendiren güncel konuları özgün bir bakış açısıyla ele aldığı makaleler yazmaktadır. Meslek hayatına ise Haber7.com'da "Teknoloji Editörü" olarak devam etmektedir. Ayrıca günümüz insan ilişkilerinde saygının ve empatinin çok büyük bir güç olduğuna inanmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
 Aynı kentte 2 kilometre mesafede sıcaklık farkı 12 derece!
İtalya'da İkinci Dünya Savaşı alarmı! 36 bin kişi tahliye edildi