Düşük kalitedeki hikayelere son! Samsung, Instagram ve Snapchat ile anlaştı...

Samsung ve popüler sosyal medya uygulamaları Instagram ve Snapchat iş birliği yapmak için gerekli adımları attı.

Düşük kalitedeki hikayelere son! Samsung, Instagram ve Snapchat ile anlaştı...
Düşük kalitedeki hikayelere son! Samsung, Instagram ve Snapchat ile anlaştı...
GİRİŞ 18.01.2024 17:00 GÜNCELLEME 18.01.2024 17:00

Samsung, Galaxy S24 serisinin kullanışlı yerel kamera özelliklerinden bazılarını uygulamalarına entegre etmesi için Instagram ve Snapchat ile iş birliği yaptı.

Instagram ve Snapchat kullanıcıları bu işbirliği ile Samsung’un “Süper HDR” seçeneğinden, yükseltilmiş “Nightography” gücünden yararlanabilecek. Ayrıca Instagram ve Snapchat’in uygulama içi kameralarındaki video sabitlemesini kullanmaya devam edecekler. 

Ayrıca Samsung’un Instagram ile işbirliği daha da derinleşebilir. Bu işbirliği cihazlara özel geliştirilmiş düzenleme, yükleme ve görüntüleme deneyimleri sunacak.

Bu yeni özellikler aynı zamanda doğrudan hareketli fotoğraflardan Instagram hikayeleri oluşturma yeteneğini de kapsayacak.

Ekrem Öztürk Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Ekrem Öztürk

Editör Hakkında

1995 yılında doğdu, İstanbul'da yaşıyor. Gelişim Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden 2021 yılında mezun oldu. 6 yıldır metin yazarlığı yapmakta ve bu süreçte kendisinin bilim kurgu, kişisel gelişim alanlarında yazdığı üç kitabı bulunmaktadır. Belirli zamanlarda toplumu ilgilendiren güncel konuları özgün bir bakış açısıyla ele aldığı makaleler yazmaktadır. Meslek hayatına ise Haber7.com'da "Teknoloji Editörü" olarak devam etmektedir. Ayrıca günümüz insan ilişkilerinde saygının ve empatinin çok büyük bir güç olduğuna inanmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İBAN'la vergi kaçıran yandı - Gazete manşetleri
Süper Lig'e yükselen 2. takım belli oldu!