Çocukların sömestir eğlencesi TV+’ta!

Dünyanın ilgiyle takip ettiği dizi ve filmleri Türkiye’deki izleyicileriyle buluşturan dijital içerik platformu TV+, sömestir heyecanı yaşayan minikleri unutmadı

Çocukların sömestir eğlencesi TV+’ta!
Çocukların sömestir eğlencesi TV+’ta!
GİRİŞ 23.01.2024 14:33 GÜNCELLEME 23.01.2024 14:33

Çocukları hayal kahramanlarıyla buluşturmak için ‘Tatil Keyfi’ kategorisini açan TV+, birbirinden eğlenceli filmlerle tatilin keyfini artırıyor. Minikler ara tatillerini ‘Kirpi Sonic’, ‘Kral Şakir’, ‘Pinokyo’, ‘Cinderella’ gibi fantastik kahramanlarla geçiriyor.

Çoklu abonelik çağında kullanıcılara içerikleri tek platformdan ulaştıran TV+, sömestir tatilinde minik izleyicileri için karne hediyesi hazırladı. Yerli ve yabancı dijital platformlarla dünyanın en önemli stüdyolarının içeriklerini tek abonelikle izleyiciye sunarak ‘Süper Platform’a dönüşen TV+, minik izleyicilerine ekran başından ayrılamayacakları bir film serisi sunuyor. Dünyada ve Türkiye’de en çok izlenen animasyon ve fantastik filmler, çocukların hayal güçlerini zenginleştirmelerine de katkı sağlıyor.

Çocukların merakla takip ettiği içeriklere göre seçilen ‘Mucize’, ‘Batwheels’, ‘Cesur İtfaiyeci’, ‘Kral Şakir’, ‘Bugs Bunny Yapı Ustaları’, ‘Dört Çocuk ve Kum Elfi’, ‘Kirpi Sonic’, ‘Dora ve Kayıp Altın Şehri’, ‘Kahraman Tavuk Uzayda’nın da aralarında bulunduğu onlarca yapım tatilin keyfini katlıyor.

KAYNAK: HABER7
Ekrem Öztürk Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Ekrem Öztürk

Editör Hakkında

1995 yılında doğdu, İstanbul'da yaşıyor. Gelişim Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden 2021 yılında mezun oldu. 6 yıldır metin yazarlığı yapmakta ve bu süreçte kendisinin bilim kurgu, kişisel gelişim alanlarında yazdığı üç kitabı bulunmaktadır. Belirli zamanlarda toplumu ilgilendiren güncel konuları özgün bir bakış açısıyla ele aldığı makaleler yazmaktadır. Meslek hayatına ise Haber7.com'da "Teknoloji Editörü" olarak devam etmektedir. Ayrıca günümüz insan ilişkilerinde saygının ve empatinin çok büyük bir güç olduğuna inanmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kassam Tugayları, İsrail'i kendi silahıyla vurdu! Çok sayıda İsrail askeri öldürüldü
İnter'in şampiyonluk kutlamalarında Türk bayrağı!