Salla Kazan ile Ramazan’da paylaşmanın mutluluğu iki katına çıkıyor

Turkcell müşterilerinin hem kendisi hem de sevdikleri için her hafta internet hediyesi kazanabildiği Salla Kazan, paylaşılan hediyeleri iki katına çıkararak mutluluğu da ikiye katlıyor.  

Salla Kazan ile Ramazan’da paylaşmanın mutluluğu iki katına çıkıyor
Salla Kazan ile Ramazan’da paylaşmanın mutluluğu iki katına çıkıyor
GİRİŞ 15.03.2024 14:44 GÜNCELLEME 15.03.2024 14:44

Ramazan aylarında gelenekselleştirdiği Salla Kazan kampanyasıyla Turkcell, bu özel ayın paylaşım ve yardımlaşma ruhunu destekleyerek müşterilerinin yanında oluyor.

Kampanya ile Turkcell’liler Turkcell uygulamasında yer alan Salla Kazan’da salladıkça ödüller kazanırken, kazandıkları interneti Turkcell’li yakınlarına hediye edebiliyor. Turkcell’lilerin hem kazanmak hem de paylaşmak için Turkcell uygulamasına girerek Salla Kazan yapmaları yeterli.

Ramazan ayı boyunca sürecek kampanya kapsamında, kullanıcılar her hafta Salla Kazan’dan kazandıkları internet haklarını ikiye katlayarak bir başka Turkcell’li yakınlarıyla paylaşabiliyorlar. Bununla birlikte Turkcell de kazandıklarını paylaşan kullanıcılarına ayrıca internet hediye ediyor. Böylelikle paylaşmanın mutluluğu da iki katına çıkıyor.

SALLA KAZAN İLE RAMAZAN BEREKETİ PAYLAŞTIKÇA ÇOĞALIYOR 

Kullanıcılar Turkcell uygulamasında Salla Kazan özelliğiyle karşılarına çıkan hediyeyi “İki Katını Hediye Et” veya “Kendin Kullan” seçenekleriyle kullanabiliyorlar. Hediyeyi kendi kullanmak isteyenlerin mevcut hattına yükleme yapılıyor.

Paylaşmayı tercih edenlerin ise paylaşmak istediği Turkcell müşteri numarasını girmesi yeterli oluyor. Kampanyanın en güzel tarafı da kazanılan hediye, paylaşılmak istendiğinde tam iki katı olarak karşı tarafa gönderiliyor.

Turkcell 2019 yılından bu yana Ramazan aylarında müşterilerini Salla Kazan kampanyasına katılmaya ve sevdikleriyle birlikte kazanmaya davet ediyor. Kullanıcılar App Store veya Google Play’den Turkcell uygulamasını indirerek Salla Kazan yapabiliyor. 

KAYNAK: HABER7
Ekrem Öztürk Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Ekrem Öztürk

Editör Hakkında

1995 yılında doğdu, İstanbul'da yaşıyor. Gelişim Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden 2021 yılında mezun oldu. 6 yıldır metin yazarlığı yapmakta ve bu süreçte kendisinin bilim kurgu, kişisel gelişim alanlarında yazdığı üç kitabı bulunmaktadır. Belirli zamanlarda toplumu ilgilendiren güncel konuları özgün bir bakış açısıyla ele aldığı makaleler yazmaktadır. Meslek hayatına ise Haber7.com'da "Teknoloji Editörü" olarak devam etmektedir. Ayrıca günümüz insan ilişkilerinde saygının ve empatinin çok büyük bir güç olduğuna inanmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Çin lideri Cinping'den ABD Dışişleri Bakanı Blinken hakkında olay sözler
Hamas'tan İsrail'i karıştıracak bir açıklama daha! "İsrail, halkına yalan söylüyor"