“Techno Camp” ile eğitim ve kariyer fırsatı devam ediyor!

Turkcell Global Bilgi, teknoloji alanında kariyer yapmak isteyen gençlere Techno Camp programıyla kariyer ve gelişim fırsatları sunmaya devam ediyor.

“Techno Camp” ile eğitim ve kariyer fırsatı devam ediyor!
“Techno Camp” ile eğitim ve kariyer fırsatı devam ediyor!
GİRİŞ 23.02.2024 12:43 GÜNCELLEME 23.02.2024 12:44

 Bu yıl dördüncüsü düzenlenen programa üniversitelerin mühendislik fakültelerinde okuyan lisans son sınıf, yüksek lisans veya doktora öğrencisi ya da yeni mezunlar başvurabilecekler. Temmuz ayında başlayacak olan Techno Camp programını başarıyla tamamlayanlar, Turkcell Global Bilgi bünyesinde istihdam edilecekler.

Türkiye’nin dijital müşteri deneyimi merkezi Turkcell Global Bilgi, bu yıl dördüncü kez gerçekleştireceği Techno Camp eğitim ve gelişim programı ile gençlerin kariyerine yön vermeye devam ediyor.

Başvuruları devam eden Techno Camp 2024’e bu yıl üniversitelerin mühendislik fakültelerinde okuyan lisans son sınıf, yüksek lisans veya doktora öğrencileri ile yeni mezunlar katılabilecek. Eğitimi başarıyla tamamlayan gençlere Turkcell Global Bilgi’de kariyer imkânı sunulacak.

ZAFER ÇAVDAR: “GENÇ MÜHENDİSLERE KARİYER VE GELİŞİM İMKÂNI SAĞLIYORUZ”

Programla ilgili açıklamada bulunan Turkcell Global Bilgi İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Zafer Çavdar; “Türkiye’nin dijital müşteri deneyimi merkezi olarak, hizmetlerimizi ve sektörümüzün gelişimini çok önemsiyoruz. Bu doğrultuda gençleri sektöre kazandırmak adına kariyer ve gelişim programımız Techno Camp için hazırlıklar yapıyoruz. Bu programla gençlerimizi sadece yeni teknolojilere hazırlamakla kalmıyoruz.

Ayrıca onlara kurumsal hayatı deneyimleyebilecekleri teknoloji sohbetleri, çevik çalışma ortamı, inovatif fikirlerini hayata geçirecekleri Techno Hackathon’a katılma ve Turkcell Global Bilgi bünyesinde uzman pozisyonlarında kariyer fırsatları da sunuyoruz.

Geleneksel hale gelen programımıza her yıl artan ilgi mühendislerle ortak vizyonlarımız olduğunu gösteriyor ve bu çabamızın somut karşılığını görmek bizi mutlu ediyor. Çünkü biz gençlere yatırım yaptıkça, gençler de bize inanmaya ve bizimle ilerlemeye devam ediyor. Teknoloji alanında kariyer hedefi olan genç mühendisleri bu yıl da Techno Camp’e bekliyoruz” dedi.

TÜRKİYE’NİN HER YERİNDEN KATILIMA AÇIK

Geçen yıl programa toplam 4042 başvuru yapılmış, yapılan değerlendirmeler sonucu kariyer/gelişim programından 53 genç mühendis faydalanmıştı.

Bu yıl da Türkiye’nin dört yanından öğrencilerin online olarak başvurabileceği program; temmuz ayında başlayacak ve iki ay sürecek eğitimlerin ilk haftası fiziksel ortamda yüz yüze gerçekleşecek. Sonrasında program online platformda devam edecek. Eğitim kampı boyunca katılımcılar, alanında uzman eğitmenlerden teknoloji, iletişim, iş geliştirme, proje yönetimi gibi alanlarda eğitim alarak bilgi ve yetkinliklerini geliştirecekler.

KAYNAK: HABER7
Ekrem Öztürk Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Ekrem Öztürk

Editör Hakkında

1995 yılında doğdu, İstanbul'da yaşıyor. Gelişim Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden 2021 yılında mezun oldu. 6 yıldır metin yazarlığı yapmakta ve bu süreçte kendisinin bilim kurgu, kişisel gelişim alanlarında yazdığı üç kitabı bulunmaktadır. Belirli zamanlarda toplumu ilgilendiren güncel konuları özgün bir bakış açısıyla ele aldığı makaleler yazmaktadır. Meslek hayatına ise Haber7.com'da "Teknoloji Editörü" olarak devam etmektedir. Ayrıca günümüz insan ilişkilerinde saygının ve empatinin çok büyük bir güç olduğuna inanmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kırmızı şehir! Bu kez görüntü Türkiye'den
Korhan Berzeg ile ilgili önemli gelişme! Bulunan kemikler Berzeg'in kızıyla eşleşti