Turkcell'den örnek olacak ‘Sturbucks’ kararı! Dev seferberliğe büyük katkı

GSM operatörü Turkcell, İsrail’e açıkça destek olduğu söylenen kahve zinciri Starbuck'la ilgili dikkat çeken bir karara imza attı.

Turkcell'den örnek olacak ‘Sturbucks’ kararı! Dev seferberliğe büyük katkı
Turkcell'den örnek olacak ‘Sturbucks’ kararı! Dev seferberliğe büyük katkı
GİRİŞ 14.02.2024 17:27 GÜNCELLEME 14.02.2024 17:29
Bu Habere 104 Yorum Yapılmış

Katil İsrail ordusu Gazze'deki soykırımı sürdürürken Türkiye'deki boykot zinciri de hızla büyüyor. İsrail destekçisi Starbuck'ı boykot seferberliğine GSM operatörü Turkcell de katıldı.

Yenişafak'taki habere göre; Turkcell, merkez çalışanlarına gönderdiği mesajda "Starbucks ile anlaşmamız 14.02.2024 saat 23.59 itibariyle sona erecektir. Yakın zamanda yeni kahve zincirleri ile yapılan anlaşmalarla ilgili bilgilendirme yapacağız." ifadelerini kullandı.

Turkcell yönetiminden çalışanlara gönderilen mesajda şunlar paylaşıldı:

“Starbucks ile anlaşmamız 14.02.2024 saat 23.59 itibariyle sona erecektir. Alternatif kahve zincirimiz Caffe Nero ve Caribou Coffee'lerde Paye Kartlarınızı kullanabilirsiniz. Yakın zamanda yeni kahve zincirleri ile yapılan anlaşmalarla ilgili bilgilendirme yapacağız."

Yazar/Yönetmen Tülay Gökçimen X hesabından yaptığı paylaşımda, "Bugün Turkcell personellerinin telefonuna gelen mesaj! Allah razı olsun. İnşallah başka firmalara da örnek olur. Teşekkürler" ifadeleriyle Turkcell’e teşekkür etti.

Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece'de tamamladı. İstanbul Üniversitesi, 'Gazetecilik’ bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe ilk adımını 2014'te attı. Profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere gündem, dünya, ekonomi ve spor kategorilerinde birçok haber hazırladı. Ahmet Aydemir, meslek hayatını Haber7.com'da aktif olarak sürdürüyor.
YORUMLAR 104
  • Levent 2 ay önce Şikayet Et
    Teşekkürler Turkcell desteğiniz önemli
    Cevapla
  • GönülleriDeÇekiyr 2 ay önce Şikayet Et
    Fiyat yüksek diye şirket hatlarını diğer operatöre taşımıştım. Kalite aynı olmadığı için geri dönmekte kararsızım. Şimdi kararımı verdim. YENİDEN TURKCELL
    Cevapla
  • Baha 2 ay önce Şikayet Et
    Tebrik ediyorum ve türkcelde kalmaya devam ediyorum
    Cevapla
  • İsa. 2 ay önce Şikayet Et
    Şimdiye kadar neredeydiniz. Biraz geç kalmadınız mı? Buna da şükür.
    Cevapla
  • Osmanlı torunları 2 ay önce Şikayet Et
    Para senden çıkmayınca konuşuyorsun adamlar yıllık anlaşma yapıyor tek taraflı fesih olursa tazminat öder o da onların işine gelir.
    Cevapla
  • Cenett 2 ay önce Şikayet Et
    Tebrikler boykota devam. Boykotlu firmalar şirket firma isim değişikliği yapmaları. Veyahut yeni ortaklıklar ve yerli firmaları satın alarak. Yapılan boykotun delinmesinin önüne geçilmeli dikkatli duyarlı olunmalıdır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yunanistan'ı korkutan gelişme...Türkiye'yi durdurmak için rekor bütçe
Türkiye'nin en iyi işverenleri belli oldu! 600’den fazla şirket analiz edildi...