Render görüntüleri ortaya çıktı: Honor Magic 6 Ultimate bir ilke imza atacak!

Honor, Magic 6 Ultimate ve RSR Porsche Design’ı tanıtacak; bu telefonlar dayanıklı ve verimli çift katmanlı OLED ekranlara sahip olacak.

Render görüntüleri ortaya çıktı: Honor Magic 6 Ultimate bir ilke imza atacak!
Render görüntüleri ortaya çıktı: Honor Magic 6 Ultimate bir ilke imza atacak!
GİRİŞ 18.03.2024 14:41 GÜNCELLEME 18.03.2024 14:41

Honor, Magic6 Ultimate ve RSR Porsche Design telefonlarını Pazartesi günü tanıtmaya hazırlanıyor ve şimdi tasarımlarını Ink Rock Black ve Sky Purple renklerinde sergileyen yeni bir render ortaya çıktı.

Her iki telefonun da vegan deri arka kısımları, kavisli kenarları ve üç sensör barındıran önemli bir kamera adası ile aynı temel tasarımı paylaşacağını görebiliyoruz.

Her iki telefonun da f/1.4 - f/2.0 değişken diyafram açıklığına ve sınıf lideri dinamik aralığa sahip 1 inç tipi 50MP OmniVision OV50K ana sensör getireceği doğrulandı.

ÇİFT KATMANLI OLED EKRANA SAHİP

İlgili haberlerde Honor, Magic6 Ultimate ve RSR edition telefonlarının ekranına da bir ön bakış paylaştı. Akıllı telefon endüstrisinde bir ilk olan çift katmanlı OLED ekrana sahip BOE K2 ekran paneli.

Honor, yeni BOE panelin 6 kat daha uzun bir kullanım ömrü sunacağını ve aynı zamanda normal OLED panellere kıyasla %40 daha iyi enerji verimliliği sağlayacağını iddia ediyor. Çift katmanlı OLED ekran panellerinin daha yüksek tepe parlaklığı ve daha az ekran yanması olasılığı sunduğu da belirtiliyor.

8T LTPO panelin 6,8 inç boyutunda, 1.280 x 2.800 piksel çözünürlükte ve 1-120Hz yenileme hızında olması bekleniyor. Honor ayrıca 4.320Hz PWM karartma özelliğine de sahip.

KAYNAK: HABER7
Ekrem Öztürk Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Ekrem Öztürk

Editör Hakkında

1995 yılında doğdu, İstanbul'da yaşıyor. Gelişim Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden 2021 yılında mezun oldu. 6 yıldır metin yazarlığı yapmakta ve bu süreçte kendisinin bilim kurgu, kişisel gelişim alanlarında yazdığı üç kitabı bulunmaktadır. Belirli zamanlarda toplumu ilgilendiren güncel konuları özgün bir bakış açısıyla ele aldığı makaleler yazmaktadır. Meslek hayatına ise Haber7.com'da "Teknoloji Editörü" olarak devam etmektedir. Ayrıca günümüz insan ilişkilerinde saygının ve empatinin çok büyük bir güç olduğuna inanmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Joe Biden'a büyük şok! ABD tarihine geçti! En düşük...
İsrail'de bir bakanın aracı daha kaza yaptı! Otomobil hurdaya döndü