Honor, Porsche Design Honor Magic6 PSR'in lansmanını gerçekleştirdi!

Küresel teknoloji markası HONOR, Porsche Design ile geliştirdiği ikinci akıllı telefon modeli olan PORSCHE DESIGN HONOR Magic6 RSR'nin lansmanını gerçekleştirdi.

Honor, Porsche Design Honor Magic6 PSR'in lansmanını gerçekleştirdi!
Honor, Porsche Design Honor Magic6 PSR'in lansmanını gerçekleştirdi!
GİRİŞ 26.03.2024 15:44 GÜNCELLEME 26.03.2024 15:44

Amiral gemisi cihaza ek olarak HONOR, Çin'de HONOR Magic6 Ultimate, HONOR MagicBook Pro 16'nın ve Black Myth: Wukong ile merakla beklenen oyun iş birliğini de tanıttı.

PORSCHE TASARIMI HONOR İLE BULUŞTU

PORSCHE DESIGN HONOR Magic V2 RSR'nin tanıtılmasının ardından, HONOR ve Porsche Design, yeni iş birlikleri olan PORSCHE DESIGN HONOR Magic6 RSR’yi tanıttı. Bu iş birliği; üstün performans, dinamik fotoğrafçılık ve işlevsel son teknoloji tasarımını zamansız lüksle birleştirerek, modern kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılayan özel bir akıllı telefon olmayı hedefliyor.

HONOR Device Co., Ltd. CEO'su George Zhao, "HONOR olarak, Porsche'nin DNA'sından ilham alarak, mevcut durumun ötesine geçme arzusuyla yaratılan teknolojik bir ikon olan PORSCHE DESIGN HONOR Magic6 RSR'yi tanıtmaktan gurur duyuyoruz" dedi. "En yeni akıllı cihazımız, zamansız bir estetikle birleştirilmiş, gelişmiş insan odaklı teknoloji sunan Porsche Design ile ortak mükemmellik arayışımızın bir sonucudur" diyerek sözlerine devam etti.

PORSCHE'UN TASARIMI HONOR İLE BULUŞUYOR

PORSCHE DESIGN HONOR Magic6 RSR, ikonik Porsche tonlarını ve karakteristik yapısal tasarımını bir araya getiriyor

Porsche otomobillerinin uzun yıllara dayanan önemine vurgu yapan bu akıllı telefon, Porsche'nin tasarım mükemmelliğini yansıtan özelliklere sahip. Özellikle, Porsche'nin ünlü altıgen yapısıyla çevrelenmiş kamera modülü, spor otomobillerin hassasiyet ve yüksek performansını akıllı telefon dünyasına taşıyor. Altıgen tasarım özellikleri, tasarım açısından RSR modelini öne çıkarıyor..

Hafifliği kadar dayanıklılığı ile tercih edilen ve özellikle motor sporlarındaki parçalarda kullanılan titanyum, PORSCHE DESIGN HONOR Magic6 RSR’in en dikkat çeken özelliği oluyor. Modele dayanıklılık ve hafiflik sağlamanın yanı sıra cihazın dinamik görünümüne katkıda bulunurken kullanıcının kavrama yeteneğini artıran zarif ve simetrik bir tepe hattıyla da dikkat çekiyor. Bu özellikler, PORSCHE DESIGN HONOR Magic6 RSR'ı sadece işlevsel değil, aynı zamanda estetik açıdan da çekici kılıyor.

Porsche mirasının inceliklerini kullanıcılarla buluşturan PORSCHE DESIGN HONOR Magic6 RSR, ikonik 911 spor otomobili gibi saygı duyulan Porsche modellerinin taşıdığı özel renk tonu olan Akik Grisi ile sunuluyor. Ayrıca, tamamen elektrikli ilk Porsche spor otomobili Taycan gibi Porsche modelleri için tasarlanan ve yeni cihaza bir ayrıcalık katan yansıtıcı, cesur bir pembe tonu olan Frozen Berry rengi de bulunuyor.

HDR FOTOĞRAFÇILIK İÇİN SEKTÖRLER ARASI ORTAKLIK

İnsan merkezli teknolojik ilerlemenin peşinde olan PORSCHE DESIGN HONOR Magic6 RSR, otomotiv endüstrisinden ilham alarak kullanıcılara hızlı hareket eden nesnelere odaklanabilen ve bunları daha doğru bir şekilde algılayabilen son derece gelişmiş HDR sensörleri sunuyor. Gelişmiş Sürücü Destek Sistemlerinin (ADAS) başarısının ardındaki HDR teknolojisinden ilham alan PORSCHE DESIGN HONOR Magic6 RSR, yüksek kontrastlı görüntüler çekmenin zorluklarının üstesinden gelmek için özel olarak tasarlanmış özelleştirilmiş bir Süper Dinamik HONOR Falcon Kamera H9800 sensörü sunuyor. Olağanüstü HDR algılama özelliğine sahip H9800 sensör, önceki nesle kıyasla altı kat daha yüksek olan 15 EV'ye varan bir dinamik aralığa ulaşıyor. Bu, kullanıcılara yüksek kontrastlı zorlu aydınlatma koşullarında bile son derece keskin, ultra net videolar, fotoğraflar ve ön izlemeler çekme olanağı sağlıyor.

Ayrıca, PORSCHE DESIGN HONOR Magic6 RSR, 1200 Noktalı LiDAR Matrisine ve 60FS AF İzleme hesaplamalarına sahip sektörün ilk görüntüleme sensörüne ev sahipliği yaparak, odaklanma doğruluğunu ve hızını büyük ölçüde artırıyor ve kullanıcıların havada duran aksiyon efektlerini sergileyen çarpıcı hareketli çekimleri yapmasına olanak tanıyor.

ÇİZİLMEZ EKRAN DAYANIKLILIĞI VE GÖRÜNÜRLÜĞÜ

Kullanıcı deneyimini iyileştirmek için sektörler arası inovasyonu daha da ileriye taşıyan PORSCHE DESIGN HONOR Magic6 RSR, ön kısımda benzersiz bir dayanıklılık sağlayan HONOR Çizilmez NanoCrystal Shield ile bir adım daha öne çıkıyor.

Havacılık ve otomotiv endüstrilerinde motorlar, rulmanlar ve türbin kanatları için yaygın olarak kullanılan bir malzeme olan silikon nitrür ile tasarlanan HONOR Çizilmez NanoCrystal Shield, olağanüstü sağlamlık ve benzersiz çizilme direnci sunarak uzun süreli kullanımda üstün bir cihaz koruması sağlıyor. Ayrıca, PORSCHE DESIGN HONOR Magic6 RSR'nin arkasında, kazara düşmelere ve en üst düzeyde dayanıklılık sağlamak için şok emme yeteneklerini on kata kadar artıran HONOR NanoCrystal Shield bulunuyor.

Çeşitli aydınlatma ve çevresel koşullarda sürücülerin görünürlük ihtiyaçlarını karşılayan PORSCHE DESIGN HONOR Magic6 RSR, sektörün ilk Çift katmanlı OLED Tandem Ekranını sunuyor. Normal bir OLED panele kıyasla, ekran ömrünü yüzde 600'e kadar uzatıyor ve üç yıllık kullanımdan sonra ekran parlaklığındaki bozulmayı yüzde 1'in altına indiriyor. Ayrıca, daha parlak görseller ve gelişmiş güç verimliliği sağlıyor. PORSCHE DESIGN HONOR Magic6 RSR ayrıca 5000 nit değeri ile sektör öncülüğünü üstlenen en yüksek HDR parlaklığı ile parlak, güneşli günlerde bile üstün görünürlük ve canlılık sağlamaya yardımcı oluyor.  

 

PERFORMANS VE PİL ÖZELLİKLERİ

PORSCHE DESIGN HONOR Magic6 RSR, son teknoloji Snapdragon 8 Gen 3 Mobil Platformu ile donatılmış, yapay zekanın platform düzeyindeki yeteneklerini olağanüstü bir performans düzeyi ile sunuyor. HONOR, uzun süreler kullanılan cihazlar için pil ömrünün artan önemini fark ederek, elektrikli araç endüstrisinden ilham alarak akıllı telefonlara yeni pil yenilikleri getiriyor.

Sağlam HONOR İkinci Nesil Silikon-karbon Pil ve Güçlendirilmiş Çip HONOR E1 içeren 5600 mAh1 batarya, düşük sıcaklık koşullarında bile benzersiz dayanıklılık ve güvenilir performans sağlıyor. En yeni HONOR MagicOS 8.0'ı çalıştıran PORSCHE DESIGN HONOR Magic6 RSR, kullanıcılara kolaylıkla devrim niteliğinde etkileşim sağlayan Magic Portal ve cihazlar arası kesintisiz bağlantı sağlayan MagicRing gibi çeşitli özelliklerde yükseltmeler sunuyor. PORSCHE DESIGN HONOR Magic6 RSR, sadece sektörde çığır açan bir cihaz olmakla kalmıyor, aynı zamanda çığır açan sektörler arası iş birlikleri ve sınırsız olasılıklar için bir katalizör görevi görüyor.

HONOR MAGIC6 ULTIMATE: MÜKEMMEL İŞÇILIĞIN BAŞYAPITI

HONOR, lansman etkinliğinde titizlikle hazırlanmış HONOR Magic6 Ultimate'i de tanıttı. Lüks otomobil iç mekanlarında bulunan dolgu tasarımından esinlenen bu model, arka kapakta modern estetiği yansıtan kompozit fiber malzeme içeren ve tüm cihaz boyunca uzanan ince ve zarif bir çizgi oluşturan çok malzemeli bir tasarıma sahiptir. Bu özenli tasarım, HONOR'un her ayrıntıda mükemmelliğe olan bağlılığını gösterirken, HONOR Magic6 Ultimate'i birinci sınıf performans sunan mükemmel işçilikle bir şaheser haline getiriyor.

Snapdragon 8 Gen 3 Mobil Platformu'ndan güç alan HONOR Magic6 Ultimate, güçlü çekirdekleri sayesinde olağanüstü performans ve cihaz içi yapay zeka özellikleri sunuyor. Kullanıcıların hareketli veya düşük ışık koşulları gibi zorlu senaryolarda bile çarpıcı fotoğraflar çekmesini sağlayan bu ürün, HDR algılama ve otomatik odaklama alanındaki öncü gelişmeleri sergiliyor. Ayrıca HONOR Magic6 Ultimate, günlük aşınma ve yıpranmaya karşı dayanıklılık sağlayan HONOR Çizilmez NanoCrystal Shield ile donatılmıştır.

MagicRing gibi akıllı özellikleriyle HONOR Magic6 Ultimate, kullanıcılarına geleceğe yönelik bir bakış açısı sunarak cihazlarıyla ve diğer elektronik cihazlarla etkileşim kurma biçimlerini değiştiren kesintisiz bir bağlantı sağlıyor.

HONOR MAGICBOOK PRO 16 TANITILDI

Lansmanda HONOR, geleneksel dizüstü bilgisayar ortamını yeniden tanımlamaya hazırlanan yapay zeka destekli bir dizüstü bilgisayar olan HONOR MagicBook Pro 16'yı da tanıttı. MagicOS 8.0 desteğine sahip bu dizüstü bilgisayar, ekosistem içinde sorunsuz iş birliği ve bağlantı sağlıyor.

HONOR MagicBook Pro 16, çarpıcı görseller üretirken benzersiz performans ve kusursuz çoklu görev yetenekleri sunan ultra verimli NVIDIA GeForce RTX 4060 Dizüstü Bilgisayar GPU'suna sahip. Ayrıca, güçlü ve olağanüstü bilgi işlem gücü sağlayan yüksek performanslı Intel® Core™ Ultra 7 işlemci 155H tarafından destekleniyor.

Gerçek anlamda sürükleyici bir ses deneyimi sunan HONOR MagicBook Pro 16, dört woofer ve iki tweeter dahil olmak üzere altı hoparlöre sahip ve Windows tabanlı bir platformda dünyanın ilk uzamsal sesli dizüstü bilgisayarı olma özelliğini taşııyor.

Ses yetenekleriyle oyun becerisini vurgulayan HONOR MagicBook Pro 16'nın Uzamsal Ses Optimizasyonu, 20 Ağustos 2024'te piyasaya sürülecek olan Çin mitolojisine dayanan bir aksiyon RPG'si olan Black Myth: Wukong tarafından da büyük beğeni topladı.

HONOR'un Uzamsal Ses Teknolojisi sayesinde HONOR MagicBook Pro 16, bu oyunun ses efektlerini mükemmel bir şekilde tamamlayarak gerçekçi ve sürükleyici bir oyun deneyimi sunuyor. Kullanıcılar, kendilerini ormanlar, vadiler, karanlık mağaralar ve çöller gibi farklı oyun içi ortamlara tamamen kaptırabilirler.

RENK SEÇENEKLERİ, İIYATLANDIRMA VE ULAŞILABİLİRLİK: HONOR MAGICBOOK PRO 16

PORSCHE DESIGN HONOR Magic6 RSR, 18 Mart'tan itibaren Çin'de satışa sunulurken 2024’ün 2.çeyreği itibariyle de çin dışındaki pazarlarda da tüketicilerle buluşmaya hazırlanıyor. 

Doğal bir manzaranın güzelliğinden ilham alan HONOR Magic6 Ultimate, Mor ve Siyah renklerde sunulurken MagicBook Pro 16 ise Çin'de 18 Mart'tan itibaren Beyaz ve Gece Siyahı renk seçenekleriyle tüketicilerle buluşuyor. 

KAYNAK: HABER7
Ekrem Öztürk Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Ekrem Öztürk

Editör Hakkında

1995 yılında doğdu, İstanbul'da yaşıyor. Gelişim Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden 2021 yılında mezun oldu. 6 yıldır metin yazarlığı yapmakta ve bu süreçte kendisinin bilim kurgu, kişisel gelişim alanlarında yazdığı üç kitabı bulunmaktadır. Belirli zamanlarda toplumu ilgilendiren güncel konuları özgün bir bakış açısıyla ele aldığı makaleler yazmaktadır. Meslek hayatına ise Haber7.com'da "Teknoloji Editörü" olarak devam etmektedir. Ayrıca günümüz insan ilişkilerinde saygının ve empatinin çok büyük bir güç olduğuna inanmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tam saha direniş: İşgal güçlerine hiçbir noktada rahatlık yok!
500 milyon euro'luk proje! Avrupa'nın en büyük gaz hattına Türk eli değdi