MSN 9'u ilk indirenlerden olun!

Daha önce sızdırılan MSN 9, şimdi Microsoft'un sunucularından indirilmeye hazır durumda. Eski MSN'leri unutmaya hazırsanız, resmi sunucudan yenisini indirin.

MSN 9'u ilk indirenlerden olun!
MSN 9'u ilk indirenlerden olun!
GİRİŞ 19.09.2008 01:45 GÜNCELLEME 24.07.2018 23:12
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Daha önce ilk kez ShiftDelete.Net üzerinden duyurulan ekran görüntüleri ve sızdırılan kurulum dosyası, Windows Live Messenger'ın nasıl bir geleceğe sahip olacağı konusunda bazı ipuçları vermişti. Microsoft, şimdi bu yazılımı daha kararlı bir hale getirdi ve üstelik kendi sunucuları üzerinden indirilebilir olarak kullanıcılara sundu. Değişen tek şey, MSN değil tabii ki. Movie Maker'dan tutun da Windows Photo Gallery'e kadar birçok yenilik, bu pakette. Şimdi, adım adım bu yeniliklere nasıl ulaşacağımıza bakalım.

İndirin

 

Windows Live Messenger 9 Beta, Windows Live Writer, Windows Live Photo Gallery gibi araçların tamamını bulunduran bir yükleyici mevcut. Öncelikle bu yükleyici indirmemiz gerekiyor. Aslına bakarsanız, bu yükleyici de kendini yenilemiş ve görüntü olarak daha çekici hale gelmiş.

Windows Live yazılımını indirmek ve yenilikleri görmek için buraya tıklayın.

YORUMLAR 6
  • Emin Arslan 15 yıl önce Şikayet Et
    Beta. bu beta sürümü epey zamandır ,ndirilebiliyor zaten. Oturup bunu yenibirşeymiş gibi yayınlamak hangi akla hizmet. Birde Beta sürümlerin deneme amaçlı olduğu, Var olan veya olası açıklar için denek olacağınızı yazsanıza. Beta sürüm kullanan arkadaşlar microsoftun gönülü denekleri oluyor. Olası açıklar ve hack lenmeyi göze alırsanız indirin kurun derim. Tam üsrüm yayınlanmayan programı ne diye indirirsiniz anlamam ki. Birde Sn. Editör Lütfen düzgün başlık atın. Messenge 9 diyorsunuz Beta sürüm çıkıyor.
    Cevapla
  • Zeki Aslan 15 yıl önce Şikayet Et
    "lafola padişahım". Sayın editör:Bu Beta sürümü aylar önce çıktı. Siz yeni diye veriyorsunuz, haberi. Biraz doğrucu davuttan ders alsanız iyi olur. Başlığa da BETAyı eklerseniz, aldatanlardan olmazsınız...
    Cevapla
  • UGR 15 yıl önce Şikayet Et
    Messenger. yha anlamadıgım tek şey neden beta tr yokmu bence en güzeli messenger 8.5' tir.
    Cevapla
  • kamil bilgit 15 yıl önce Şikayet Et
    wista için. boşuna indirmeyin arkadaşşlar türkce degil birde visda kullanmayan arkadaşlar kullanamıyo
    Cevapla
  • yorgun demokrat 15 yıl önce Şikayet Et
    ne gerek var ki. ne işe yarar ki? hem deneme sürümü hem de gavurca ... türkçem bilem değil... hiç işim olmaazz...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
"Bu adamlar  Erdoğan’a niye bu kadar hakaret ediyor Fatih?"
Vergi kaçırana taviz yok! Amansız mücadele dönemi - Gazete manşetleri