Gmail podyumdaki yerini aldı

Google'ın e-posta servisi, yıllar sonra AOL Email'i yerinden ederek tabelaya girdi. Peki e-posta pazarında son durum ne?

Gmail podyumdaki yerini aldı
Gmail podyumdaki yerini aldı
GİRİŞ 17.08.2009 14:14 GÜNCELLEME 31.12.2018 15:28
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net'in haberine göre beşinci yaşını geçtiğimiz dönemde kutlayan Gmail, sadece bu yıl kullanıcı kitlesini %25 genişletmeyi başararak, toplamda 37 milyon tekil kullanıcıya erişti ve en çok kullanılan ilk üç e-posta servisi arasına girdi.

36,4 milyonla dördüncülüğe düşen AOL, bu yıl %22 kullanıcı kaybı yaşarken, comScore'un sonuçlarına göre Hotmail ile Gmail arasındaki fark daha da kapandı.

İşte İlk 3

Yapılan son denetimlere göre, 3. sıraya yerleşen Gmail'in önünde, 47 milyonluk tekil kullanıcısı ile Hotmail bulunuyor. Zirvede ise açık ara farkla Yahoo Mail yer alıyor. Gmail'in Yahoo'ya ulaşmak için deyim yerindeyse birkaç fırın daha ekmek yemesi gerekiyor. Zira Yahoo'nun tam 106 milyonluk bir tekil kullanıcı kitlesi bulunuyor.

:: Siz hangi e-posta servislerini kullanıyorsunuz?

Yazan: Erhan Kahraman
SDN - http://shiftdelete.net

YORUMLAR 1
  • Türk Oğlu Türk 14 yıl önce Şikayet Et
    Yahoo'nun modası mı kaldı Allah aşkına?. Bence onun da bu iktidarı kaybolup gider. Başlangıçta aldığı o yenilikçi ruhuyla kısa vadede tekel oluşturmayı başaran Yahoo çoktandır pabucu dam'a atılmayı bekliyor. Google bu işi çözer!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Mücahitlerden akıl dolu mücadele: ABD verdi, İsrail attı, Kassam 4. kez vurdu!
O ülkelerdeki PKK'lı sayıları Kandil'i geçti! İşte rakamlar