Exper de tablet işine girdi VİDEO

Exper, tüm dünyada bilgisayar kullanım alışkanlıklarını değiştiren ve bu yıl dünyada 50 milyon kişi tarafından satın alınması beklenen tablet bilgisayar pazarına EasyPad ile girdi.

GİRİŞ 10.02.2011 16:23 GÜNCELLEME 10.02.2011 16:23

Exper, hafif yapısı, dokunmatik ekranı ve binlerce uygulama desteği ile bilgisayar kullanım alışkanlıklarını değiştiren tablet PC pazarına EasyPad ile girdi.

Hem kurumsal hem de bireysel tüketiciler için geliştirilen Türkiye’nin ilk tablet bilgisayarı EasyPad’ler, farklı ekran büyüklükleri ve işletim sistemlerinin yanı sıra, her kullanıcı segmentine hitap etmesi ile ilgi çekiyor.

Gerek şık tasarımları gerekse güçlü donanım özellikleriyle geniş bir kullanıcı kesimine hitap eden EasyPad,  P10AN ve P11MS olmak üzere iki farklı modelde piyasada olacak. Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net'in editörleri Exper'in bu yeni ürününü inceleme fırsatı buldu.

 

Nvidia Tegra 2 işlemci ve Android 2.2 işletim sistemine ve kullanılacak uygulamalara göre 7,5 saat pil ömrüne sahip olan EasyPad P10AN, geniş çevre ürün yelpazesi, binlerce uygulama desteğiyle ve yaklaşık 750 gram ağırlığıyla kendisini farklılaştırıyor. EasyPad P10AN, Migros mağazalarından özel tanıtım fiyatıyla, 599 TL’den satın alınabilecek.

EasyPad P11MS, buna karşın 11.6 inç büyüklüğünde çoklu dokunmatik ekranı, Intel Atom işlemcisi, SSD depolama ve Microsoft Home Premium işletim sistemi sayesinde işletmelerin temel ihtiyaçlarını karşılayacak.  649 USD+KDV fiyat ile satışa sunulan EasyPad P11MS, yüksek çözünürlüklü ekranı sayesinde HD uygulamalardan dahi üst seviyede performans elde ediyor.

Exper’in yeni ürünleri sizce iPAd ile yarışabilecek mi?


(ShiftDelete.Net)

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Diyarbakır'da 4 kişinin öldüğü yangına ilişkin 4 kişi gözaltına alındı
Son Dakika: Bahçeli, Türkeş'in kabrini ziyaret etti! Dikkat çeken yeni anayasa mesajı