Jet Black iPhone 7 Plus'ın üzeri çizik kaynıyor

iPhone 7'nin göz alan Jet Black modeli, kılıfsız kullanıldığında, birkaç ay içinde üzerinde çizik görülmeyen yer kalmıyor!

Jet Black iPhone 7 Plus'ın üzeri çizik kaynıyor
Jet Black iPhone 7 Plus'ın üzeri çizik kaynıyor
GİRİŞ 02.01.2017 16:20 GÜNCELLEME 02.01.2017 16:20
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'ın önceki iPhone'lara çok benzediğinin farkında olan Apple, bu sene daha çok dahili güncellemeleri öne çıkardı. Firma bu sırada iki yeni renk seçeneği de sunmaya başladı. Bunlardan bir tanesi, geçen seneki Space Gray'in yerini alan mat siyah renk seçeneğiydi. Diğeri ise daha önce metal telefonlarda görmediğimiz bir şey olan Jet Black idi.

Jet Black'te metal kaplamaya özel bir işlem uygulanarak parlak bir görünüm kazandırılmıştı. Kutudan çıktığında harika görünen bu parlak iPhone, kolay çizilebilmesiyle tanınıyor. Peki Jet Black iPhone 7 Plus'ı birkaç ay kullandıktan sonra görünüşünde fark edilir bir değişim yaşanıyor mu?

Çizilme ve yağlanma sorunlarına rağmen, bazı kullanıcılar Jet Black iPhone'larını kılıfsız kullanıyor. İşte bu kullanıcılardan birinin paylaştığı görüntü:


Reddit kullanıcısı "robhue" tarafından paylaşılan bu fotoğraftaki iPhone 7 Plus'ın gövdesinde oluşan çizikler rahatça görünüyor. Kılıfsız kullanılan Jet Black iPhone'lara ait benzer görüntülere daha önce de rastlamıştık. Kısacası Jet Black iPhone'u stok sorunu yüzünden almadıysanız, kendinizi şanslı sayabilirsiniz.

YORUMLAR 4
  • esas 7 yıl önce Şikayet Et
    Şeffaf kılıf lazım . rengi için alındıysa
    Cevapla
  • hiç 7 yıl önce Şikayet Et
    Rengi için telefon al sonra kılıfa koy tam Türk mantığı.O parayı verince tabiki kılıfsız kullanacam çizilirse çizilsin.Alırken milimi hesapla sonra kılıf tak hayvan gibi olsun,sonra sadece faceye bak.İnsana Allah aklını kullanmayı nasip edecek gerisi boş.
    Cevapla
  • adalet 7 yıl önce Şikayet Et
    bir önceki model telefon öyle oluyorki artik takiliyor yavasliyor falan yenisini almak istiyor insan ben s7 aldim original kabini taktim kenarlari hava boslugu var süper hic düsmedi basta sonra iki günde 3 sefer düsürdüm kabsiz olsaydi 3 telefon daha almam gerekiyordu bence israf bu malini korumamak rengine bakmak icin telefonmu alinir arabami bu
    Cevapla
  • asgari 7 yıl önce Şikayet Et
    ne para var nede kılıfsız kullanayım.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Enflasyon 4 ayda 20 puan birden düşecek
Kavgayı ayıran polis memuruna kafa attı