Kasma sorunu çözüldü

Teknoloji devi Samsung, yayınladığı TouchWiz Launcher güncellemesi ile cihazda görülen arayüz kasma sorununa çözüm getirdi.

Kasma sorunu çözüldü
Kasma sorunu çözüldü
GİRİŞ 29.06.2017 15:50 GÜNCELLEME 29.06.2017 16:07

Kullanıcılarının ilgisini Galaxy S8 ve S8+ modelleri ile çekmeyi başaran Güney Koreli teknoloji devi Samsung, yayınladığı TouchWiz Launcher güncellemesi ile cihazda görülen arayüz kasma sorununa çözüm getirdi. Güncellemeyi geciktirmeden yükleyen kullanıcılar ise ciddi bir performans atışı gözlemlediğini dile getirildi.

2017 yılına Galaxy S8 ve S8+ model cihazı ile damgasını vuran Samsung, çerçevesiz ekrana sahip cihazı ile herkesin ilgisini çekmeyi başarmıştı. Lakin cihazda belli başlı ufak tefek sorunlar birçok kullanıcının ciddi şikayetine ve sitemine neden olmuştu.

Başlangıçta bazı kullanıcılarının cihazlarında görülen kırmızı ekran sorunu, firmanın yayınladığı güncelleme ile düzeltilmişti. Şimdi ise TouchWiz Launcher güncellemesini yayınlayan Güney Koreli teknoloji devi uzun zamandır kullanıcılarının şikayeti olan ara yüzde kasma sorunlarına çözüm getirdi.

Güncellemeyi yaptıktan sonra düzeldiği ifade edilen kasma sorunu hakkında kullanıcılarından olumlu yorumlar alan Samsung, Note 7 fiyaskosundan sonra yeni cihazlarından işini şansa bırakmamaya kararlı gibi görünüyor.

Firmanın bu başarısının yakın zamanda tanıtmayı planladığı yeni Phablet'i Note 8’in satışlarına da yansıması bekleniyor.

Belirtilen sorunu yaşayan kullanıcılar linkte tıklayarak güncellemeyi yapabilir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son dakika: Kritik MKYK'nın perde arkası! Erdoğan 'Bu yapılacak' deyip net konuştu...
Hollanda Meclisi'nden Türkiye kararı: Kavala ve Demirtaş serbest bırakılmazsa...