Şeffaf telefona hazır mısınız?

HTC’nin tam boy ekranlı yeni amiral gemisi U11+, aralarında Türkiye’nin de bulunduğu ülkelerde satışa çıkacak

Şeffaf telefona hazır mısınız?
Şeffaf telefona hazır mısınız?
GİRİŞ 02.11.2017 17:08 GÜNCELLEME 02.11.2017 17:08

Tayvanlı akıllı telefon üreticisi HTC’nin bir önceki amiral gemisinden daha büyük bir ekran ve pil ile donattığı U11+ tanıtıldı. Telefon, yarı saydam likit yüzey tasarımı ile bir önceki modelden daha ince.

IP68 sertifikasıyla suya ve toza karşı dayanıklılığa sahip HTC U11+, 18:9 çerçeve oranlı 6 inçlik ekranından 2K çözünürlükte görüntüler sunuyor. Gorilla Glass 5 ise ekranı darbelere karşı koruyor.

Akıllı telefonun ebatlarını büyütmeden ekranın ön yüzde kapladığı alanı artıran HTC, daha büyük bir ekranı, ele rahat oturan bir tasarımda sunuyor. Bunu başarmak için, bir önceki model U11’de önde bulunan parmak izi okuyucusu telefonun arka tarafına taşınmış.

HTC U11+, DxOMark’dan 90 puan alan HTC U11’den daha da iyi bir kamerayla geliyor. 12 MP UltraPixel 3 arka kamera, f1,7 diyafram aralığına ve optik görüntü sabitleme kabiliyetine sahip. 8 MP ön kamera ise HDR Boost ve parazit azaltma özellikleriyle donatılmış.

Google tarafından geliştirilen en yeni işletim sistemi Android 8.0 Oreo ile gelen U11+, gücünü Qualcomm Snapdragon 835 mobil işlemciden alıyor. Akıllı telefonun pili ise 3.930 mAh.

HTC’nin telefonun çerçevesini sıkarak etkileşime geçilmesini sağlayan Edge Sense teknolojisi U11+’da da yer alıyor. Basit bir sıkma hareketiyle kamera uygulamasına, sesli asistana veya istediğiniz herhangi bir uygulamaya erişmek mümkün oluyor.

HTC U11+’ın Avrupa fiyatı 799 euro olarak açıklandı. Telefon 20 Kasım’da ön siparişe açılacak.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!
Rusya açıkladı! Terör saldırısında acı bilanço