Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 35. son bölüm izle - Dizide büyük sır ortaya çıkıyor!

ATV'de yayınlanan ekranların en popüler dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 35. son bölümü ile dün akşam hayranlarının karşısındaydı. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 35. son bölümde ne gibi sürpriz gelişmeler yaşandı? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bir önce ki bölümde neler yaşanmıştı? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 36 bölüm fragmanı yayınlandı mı? ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 35. son bölüm tek parça izleme linki haberimizde!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 35. son bölüm izle - Dizide büyük sır ortaya çıkıyor!
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 35. son bölüm izle - Dizide büyük sır ortaya çıkıyor!
GİRİŞ 11.05.2016 15:25 GÜNCELLEME 11.05.2016 15:26

Salı akşamları ekranların en çok sevilen ve en popüler dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 35.son bölümde dün akşam birbirinden heyecan dolu sahnelere şahit olundu. ATV ekranlarında salı günleri tüm Türkiye'yi kendine kilitleyen dizinin Fikret ve Eminesi arasında aşk yeniden gün yüzüne çıktı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 35.son bölümde ne gibi sürpriz gelişmeler yaşandı? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 36 bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorularının cevaplarına haberimizden ulaşabilirsiniz. Ve ayrıca Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 35. son bölüm tek part izleme ekranına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz..

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 35. (SON) BÖLÜM İZLE

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 35. SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Ailenin yaşadığı tüm olumsuzluklara rağmen dünyaya gelen bebekle beraber tam yeni umutlar yeşermeye başlamışken galeride patlayan bomba şok etkisi yaratır. Esra ile yeni bir hayat için yola çıkmaya hazırlanan İlyas'ın hayalleri kana bulanır. Diğer yandan olanlardan habersiz sonunda bebeğini kucağına almış olmanın mutluluğunu yaşayan Civciv ve öz çocuğunun ona baba dediğini duyamadan ömrünü geçirmeyi tercih etmiş fedakar dost Enişte de İlyas'la aynı sonun eşiğindedir. Ünal Kaplan'ın etrafındakiler için yazdığı kader en çok Hızır Çakırbeyli'yi etkiler. Dostun düşmanın birbirine karıştığı masada olayları çözmek hiç de kolay olmaz. Tüm bunların yanında ortaya çıkan sürpriz bir gönül meselesi de işlerin gidişatını etkileyecektir.

EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 34. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Ailenin acıları her geçen gün kat be kat artar. Bu kez en büyük acının sahibi Enişte ve Civciv olacaktır. Yeni bir umut için çıkılan yolda yaşanan feci kaza tüm aileyi yasa boğar. Yıllardır bir bebek sahibi olmak için bekleyen Ayşen’le, Teyzekızı Hatice’nin ayni arabada olması da felaketin boyutunu arttırır. Tükenmek bilmeyen belalar yine masumlardan yana kullanır tercihini.

Yaşanan her ne kadar kaza gibi görünse de Hızır Çakırbeyli bu işin peşini bırakmayacaktır. Nakliye işinde karşısına çıkacak tehditlerin belki de ilkidir bu. Özkan’ın masaya oturması, Fikret’in kardeşinin intikamını almak için ortaya çıkmasından sonra gerçekleşen bu olay şüphelerin onların üzerinde toplanmasına sebep olacaktır. Hızır’ın merak ettiği ise Ünal Kaplan’ın bu işin neresinde olduğudur. Nitekim kafasında bin bir tilkiyle gezen Ünal Kaplan her daim baş oyun kurucu olmuştur.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 36. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 36. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz sayfamızda olacaktır.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ YAPIM VEOYUNCU KADROSU

Yapımcılığını Raci Şaşmaz'ın üstlendiği, senaryosunu Raci Şaşmaz ve Bahadır Özdener'in yazdığı, başrollerinde Oktay Kaynarca, Kenan Çoban, Deniz Çakır, Ozan Akbaba, Yüksel Arıcı, Tarık Ünlüoğlu, Hakan Karsak, Tuna Orhan, Hakan Karahan, Müjde Uzman ve Yunus Emre Yıldırımer'in paylaştıkları aksiyon, devlet ve mafya dizisidir.

Bu hafta EDHO 35.Bölüm fragmanı çok gecikmişti. Bunun sebebi ise dizinin çekimlerinin yetişmemesi olma ihtimali bir hayli yüksek. Dile kolay tam 34 bölümdür ekranlara ara vermeden devam eden bir yapımdan bahsediyoruz. Dizinin uzunluğunu da hesaba katarsak bu gecikmenin yaşanması olağan oluyor ve salı günü Eşkıya 35. bölüm ile ekrana kilitledi.

EŞKIYA DÜNYA HÜKÜMDAR OLMAZ REYTİNGLERİ

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz tüm kişilerde 8.36 izlenme oranı ve 21.03 izlenme payı, AB Sosyal Statü’de yüzde 9.22 izlenme oranı ve 22.97 izlenme payına ulaşarak en çok izlenen 100 program arasında birinci oldu. Zirvenin gediklisi atv'nin reyting şampiyonu dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu hafta da kendi gününde en çok izlenen yapım oldu.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm etiketi #edho, bölüm başladıktan kısa süre sonra, Twitter Türkiye Trending Topics listesine girdi!

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ TİPLEMELERİ

Oktay Kaynarca
Hızır Çakırbeyli
Annesi ona Hızır diye hitap ediyor, alemde Hızır Reis olarak anılıyor ve sevenleri ona Çakır diyor. Çakır'ın hayatını değiştiren olay ise ağabeyi Ömer'in hasımları tarafından öldürülmesidir. Çok sevdiği ağabeyinin ondan istediği tek şey olan mühendis olmayı rafa kaldırıp, ağabeyininintikamını alarak önce cezaevine sonra yeraltı dünyasına giriyor. Hızır eski kulağı kesiklerdendir, her şeyi duyar... İçindeki ses ona en büyük olacağını söylüyor ama bir taraftan da diyor ki hiçbir şey eskisi gibi olmayacak...
 
Deniz Çakır
Meryem Çakırbeyli
Çakır'ın karısı Meryem net bir insandır. Çakır'ın Nazlı ile olan ilişkisinin karşısında bile her zaman dimdik ayaktadır. Bir yerde Çakır ondan intikam alıyor diye düşünür. Yoksa kocasının ondan başka birisini sevebileceğine ihtimal vermiyor. Ailenin erkeklerine bir şey olsa bu kocaman mafya ailesini Meryem rahatlıkla yönetebilir. Böyle sevgi dolu bir kadın gerektiğinde ölüm emri verebilir mi? Söz konusu ailesi ise ve öldürülecek olan bunu hak ediyorsa evet...


 

Müjde Uzman

Nazlı Öztürk
Zengin olmanın değil ama başarılı olmanın hayallerini kurmuş olan Nazlı, evli çocuklu bir mafya babasına sevdalanmıştır. Üstelik de aralarında 20'ye yakın yaş farkı varken... Onun "kadını" olmayı kabul etmiştir, ondan hamile bile kalmıştır. Bin kere pratik yapsa da bir kez bile boşanmazsan yüzümü asla göremezsin diyememiştir. Kendisi kaderci değildir, akılcıdır...
 
Tarık Ünlüoğlu
Ünal Kaplan
Yeraltı dünyasını büyük bir aile gibi düşünmek gerekir. Bu ailenin lideri de Ünal Kaplan'dır; ve Ünal kaplan asla av olmak niyetinde değildir. Tehdit olarak gördüğü kimse uzun süre yaşayamaz. En büyük olmak onun vazgeçilmezidir. Hızır Çakırbeyli'nin zekası ve gücüyle zirve yolunda ilerlediğini fark ettiği an artık onun en büyük düşmanı olmuştur. Vicdan ve Merhametduygularından yoksundur. Hayattaki tek zaafı kızıdır...
 
Ozan Akbaba
İlyas Çakırbeyli
Çakır'ın kardeşidir. Abisinin onun hakkında en haklı olduğu konu fevri olması, gözü döndüğü zaman aklını kaybetmesi... Abisi de kendisi kadar öfkeli aslında ama nasıl yapıyorsa yapıyor bunu bastırıp hep doğru zamanda intikam almayı başarıyor. Kendisini en çok Ünal'ın oturduğu koltukta hayal ediyor... Onun gibi şık, onun gibi güçlü, onun gibi çapkın olmak istiyor... Sadece zamana ihtiyacı var, yoksa bu üç özelliğe sahip...
 
Yunus Emre Yıldırımer
Alpaslan Çakırbeyli
Çakır'ın ağabeyi Ömer'den aileye kalan tek miras... Çakır'a göre o bir dahi ve ailenin yüz akı... Melek gibi bir çocuk... Alpaslan aklının yanı sıra çok da merhametli... Babasını kaybettikten sonra annesi çocuğunu büyütürken yalnız olmamak için helal süt emmiş bir profesörle evlenmek ister. O günden sonrada aileden aforoz edilir. Alpaslan dahil ailede kimse onunla görüşmez... Meryem Çakırbeyli hariç....
 
Sabina Toziya
Hayriye Çakırbeyli
Çakırbeyli ailesinin mihenk taşı. Hızır Çakırbeyli'nin annesi. Bu ailenin kadınlarının dünleri yoktur bugünlerinin geçici olduğunu bilirler; yarın için mücadele eder dururlar. Hayriye Çakırbeyli de kocasının ölümünden sonra bu aileyi dimdik ayakta tutmuştur. Çok güçlü, otoriter ve geleneklerine bağlı bir Karadeniz kadınıdır.
 
Hakan Karahan
Özer Çetiner
Uzun yıllardır Ünal Kaplan'ın bu alemdeki en güvendiği kişi. Hem sırdaşı hem sağ kolu. Ünal Kaplan adına tüm planları kurgulayan ve yöneten çok zeki biri. Masadaki ikinci adam ve çok derin bağlantıları var. Etrafta olan biteni iyi gözlemleyen ve gerektiğinde Ünal Kaplana da fikir veren kurnaz bir adam. Tehdit altında olduğunu hissettiği an yapamayacağı hiçbir şey yok. Gizli, bilinmeyen yönleri var. Sürprizlerle dolu bir karakter...
 
Kenan Çoban
Fahri
Etrafındaki insanlar tarafından psikopat diye tarif edilen fakat yanında olan adamlara son derece sadık, kendi canını tehlikeye atabilecek kadar vefalı, bir o kadar da görev adamı. Bir süre hapiste yatmış iyi bir gözlemci. Bu gözlemleri sonucunda iyinin kötünün ayırdına varabilen, insanlara buna göre tavır takınan ve tavrını gizlemeyen, sözünü esirgemeyen biri.

Turgay Tanülkü

Şahin Ağa

Ömrünün neredeyse yarısını hapiste geçirmiş, eski usul bir adam. Uzun süre yaşadığı hapishane hayatına alışmış, dışarıdaki düzene ayak uydurmak zorunda kalmak ona zor gelir. O şahsına münhasır kişiliğiyle asla birilerinin adamı olamayacak bir karakter. Eski otoritesi hiç sarsılmamış, etrafı tarafından sevilen sayılan, adaletten ayrılmayan bu yüzden sözü kanun bilinen biri.

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar