Sensiz Olmaz 42. bölüm fragmanı yayında

Rudra ve Paro’nun büyüleyici aşk öyküsünün anlatıldığı Sensiz Olmaz hafta içi her gün saat 16.00’da Kanal 7 ekranlarında.

Sensiz Olmaz 42. bölüm fragmanı yayında
Sensiz Olmaz 42. bölüm fragmanı yayında
GİRİŞ 31.05.2016 17:35 GÜNCELLEME 31.05.2016 17:39

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi Sensiz Olmaz’da bugün, Mayra ile arkadaş olan Rudra ona kendisi hakkındaki düşüncelerini anlatır. Maithili’nin Rudra’yı evlendirme çabaları sonuç vermez. Diğer yandan Rudra, fidye almak için Mayra’yı kaçıran adamların planlarını bozar.  

42. Bölüm

Rudra, Mayra ile arasında yaşananlardan dolayı ondan özür diler ve kendisi ile arkadaş olmak istediğini söyler. Maithili, Rudra ile evlenmesi için Samrat’ın bir tanıdığını eve davet eder ancak hem Rudra hem de Dhruv bu evliliğe karşı çıkar. Eve sare satmak için gelen iki hırsız Mayra’nın varlıklı bir aileye sahip olduğunu anlayınca onu kaçırır ve yüklü miktarda fidye ister. Durumu haber alan Rudra, Mayra’yı kurtarmak için harekete geçer. Rudra’nın Mayra’yı kurtarmasının ardından ikili arasındaki bağ giderek kuvvetlenir. Cesaretini toplayan Mayra, Rudra’ya kendisini sevdiğini söylediğinde neler olacak?

Künye

Yönetmen: Sidharth Sengupta
Oyuncular: Sanaya Irani, Ashish Sharma,  Ankita Sharma, , Ananya Khare, Sanjiv Jotangia, Sanjiv Jotangia
Yapım Yılı: 2013
Senaryo: Saurabh Tewari, Gautam Hegde, Shivani Shah
Tür: Romantik, dram
Ülke: Hindistan
Orijinal adı: Rangrasiya

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son dakika: TBMM'de tarihi hareketlilik, yeni anayasaya mesaisi bugün başlıyor!
Türkiye'den son dakika Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!