Diriliş Ertuğrul'da bu hafta heyecan dorukta! Fragman

TRT 1 ekranlarının fenomen dizisi Diriliş “Ertuğrul”un bu hafta yani 60.Bölümünde heyeacan dolu sürpriz gelişmeler ile izleyici bekliyor.

GİRİŞ 01.06.2016 10:49 GÜNCELLEME 01.06.2016 11:09

Diriliş Ertuğrul'un 60. bölümünde Ertuğrul, Noyan'ı yakalayarak bir kez daha Saadettin Köpek'in oyununu bozmuştur. Ertuğrul, Noyan'ı öldürmediği gibi, Turgut'un öldürülmesine de izin vermez. Bu karara öfkelenen Turgut, hem Ertuğrul'un yanından hem de obadan ayrılmıştır. Ertuğrul ise Noyan'ı öldürmeyerek, Saadettin Köpek'le olan işbirliğini ortaya çıkarma niyetindedir.

Diğer yandan Noyan ve Boğaç'ın Ertuğrul'un eline geçtiğini öğrenen Saadettin Köpek telaşlanır. Noyan ve Boğaç'ın konuşması bütün yaptıklarının ortaya çıkmasına neden olacaktır. 

Obada ise Tuğtekin ve Gökçe'nin yası devam etmektedir. Dodurgalılar Tuğtekin Bey'in yerine gelecek aday için çalışmalara başlamıştır. Artuk ve Akça Bey'in aday olduğu seçim hayli sert geçmiştir. Akça Bey Saadettin Köpek'in yardımlarıyla da Dodurgalıların yeni beyi olmuştur. Ertuğrul Sultan'a gitmeden önce Halime'yi almak için önce obaya gider. Sungur ise Gündoğdu'nun yardımıyla Yiğit'in peşine düşmüştür. Yiğit'in yerini bulan Sungur Tekin'le alpler arasında arbede yaşanır. Bu sırada obadan geri dönen Ertuğrul, Noyan'ı öldürür. Sungur Tekin'in şehzadeyi öldürmesine engel olmak için araya girer. Ancak yaşanan arbedede Sungur Tekin, ağır bir yara almıştır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ambalaj üzerine tavsiye fiyat uygulaması kapıda!
TBMM Başkanı Kurtulmuş ve Özgür Özel'den yeni anayasa açıklaması