Kiralık Aşk 51.bölüm 2.fragmanı | Ömer tüm gerçekleri öğreniyor

Her bölümüyle seyirciyi daha çok şaşırtan Kiralık Aşk 51.bölüm 2.fragmanı yayınlandı mı? Sevilen dizi Kiralık Aşk 51.bölümünde neler olacak? Defne gidecek mi? Ömer gerçekleri öğrenecek mi?

Kiralık Aşk 51.bölüm 2.fragmanı | Ömer tüm gerçekleri öğreniyor
Kiralık Aşk 51.bölüm 2.fragmanı | Ömer tüm gerçekleri öğreniyor
GİRİŞ 17.06.2016 08:22 GÜNCELLEME 17.06.2016 08:22

17 Haziran cuma günü ekranlara gelecek Kiralık Aşk 51. bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Peki son bölümüyle herkesi ekrana kitleyen Kiralık Aşk 51.bölümünde neler olacak? Defne Manisa'ya gidecek mi? Ömer tüm gerçekleri öğrenecek mi? İşte Kiralık Aşk 51.bölüm ile ilgili detaylar

KİRALIK AŞK 51.BÖLÜM 2.FRAGMANI

KİRALIK AŞK 51.BÖLÜM FRAGMANI

KİRALIK AŞK SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Takipçileriyle 50. randevusuna çıkan Kiralık Aşk'ta olaylar şöyle gelişti: Ömer dedesiyle karşı karşıya. Şimdi ne olacak? Her şeye rağmen yüzükler takılacak mı? Ömer’in büyük tepkisi ne? Defne deli divane, her yerde Ömer’i arıyor. Peki Ömer nerede?

Sinan’ın hayatı beklenmedik bir itirafla darmadağın oluyor. Şimdi Yasemin’le keskin bir virajın eşiğindeler.

Defne ise Ömer’in hayatıyla ilgili hiç bilmediği gerçeklerle karşılaşıyor. Aşklar bir bir sınanıyor. Ve beklenen yüzleşme. Defne, Ömer’le yüz yüze geliyor. Peki Ömer Defne’yi affedecek mi?

KİRALIK AŞK 50.BÖLÜMDE OLAY SAHNE

“KİRALIK AŞK” SEZON FİNALİ İÇİN GÜN SAYIYOR

Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Kiralık Aşk sezon finali için gün sayıyor.

17 Haziran Cuma günü 51. bölümüyle sezon finali yapacak olan ekranların fenomen dizisinin başrol oyuncularından Onur Büyüktopçu, sosyal medya hesabından tüm kadroyla birlikte çektiği selfie’yi yayınladı.

Dizinin Koriş’i Büyükhtopçu’nun “Sezon finaline doğru” notuyla paylaştığı fotoğraf oyuncunun ve “Kiralık Aşk”ın hayranları tarafından beğeni aldı.

Kiralık Aşk’ta sezon finaline doğru heyecanlı sahneler

Ortaks Yapım imzalı Kiralık aşk 51. yeni bölümü ile bu hafta ekrana gelmesi bekleniyor.

Merakla beklenen Kiralık Aşk 51. yeni bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu. Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci, Sinem Öztürk, levent ülgen ve Nergis Kumbasar’ın başrollerini paylaştığı Kiralık Aşk, heyecan ve aşk dolu 51. Bölümüyle Cuma akşamı 20:00’da

Star’da. 51.bölümde neler olacak? Büyük ayrılık kapıda! Aşıklar paramparça. Yüzükler atıldı. Peki şimdi ne olacak? Defne her şeyi geride bırakıp gitmeye karar veriyor.

Ömer Defne’nin yokluğunda, hiç bilmediği gerçeklerle yüzleşiyor. Neriman’ın beklenmedik hamlesi aşıkları bir araya getirebilecek mi? Sadri Usta’nın Ömer’e anlattığı büyük sır ne?

Ömer’le aynı dertten muzdarip olan Sinan, Yasemin’le barışmak için kimden medet umuyor? Ve nihayet Ömer kararını veriyor. Ayrılık da sevdaya dahil mi?

BARIŞ ARDUÇ'TAN SAMİMİ AÇIKLAMALAR

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz Başkent Kulisi'nde
Fenerbahçe'ye teklif yağmuru: 8 futbolcuya yoğun talep!