Günün bombası! Şener Şen "İçerde" dizisinde mi oynayacak?

Show TV ekranlarını yeni dizisi olan ve başrolünde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli ve Bensu Soral'ın oynadığı İçerde dizisinde Şener Şen sürprizi!

Günün bombası! Şener Şen "İçerde" dizisinde mi oynayacak?
Günün bombası! Şener Şen "İçerde" dizisinde mi oynayacak?
GİRİŞ 14.10.2016 12:34 GÜNCELLEME 14.10.2016 12:35

Şener Şen'in Akın Işık rolüyle 'İçerde' dizisinde oynayacağı iddiası kafaları karıştırdı.

Bu sezonun en iddialı dizilerden olan İçerde usta oyuncu Şener Şen'i kadrosuna mı alıyor? İçerde dizisinde Yeşim karakterini canlandıran gözde kansu'nun Twitter hesabında paylaştığı Şener Şen'le ilgili bu bilgi dizinin hayranlarını çok mutlu etti. İçerde dizisinde Şener Şen'li bölümler nasıl olacak? 

Konuyla ilgili henüz bir açıklama yapılmazken usta oyuncu Şener Şen'in diziye dahil olacağı iddiası İçerde Dizisi'nin hayranlarını oldukça heyecanlandırdı. 
 
Şener Şen kısa sürede twitter'da TT (trending topic) oldu

içerde-dizis

Şener Şen kimdir?

Türkiye’nin gelmiş geçmiş en usta oyuncularından olan üstad Şener Şen 1941 yılında dünyaya gelmiştir. Yine Türk sinema tarihinin usta oyuncularından Ali Şen’in oğludur. 1975 senesinde Hababam Sınıfı sinema filminde Badi Ekrem rolü ile kariyerinin dönüm noktasını yaşayan Şener Şen Kemal Sunal ile birlikte iyi birer ikili oluşturmuş ve Tosun Paşa, Davaro, Çöpçüler Kralı, Şabanoğlu Şaban, Süt Kardeşler ve Kibar Feyzo, Eşkiya gibi filmler ile halkın gönlünde taht kurmayı başarmıştır. Birbirinden farklı onlarca sinema filminde rol alan Şener Şen aslen Adana‘lıdır.

KAYNAK: GAZETE VATAN