Bamsi öldü mü? Diriliş Ertuğrul dizisine veda mı ediyor?

Diriliş Ertuğrul son bölümüyle yine nefes keserken Bamsi'nin akıbeti büyük merak konusu oldu. Peki Bamsi karakterini oynayan Nurettin Sönmez Diriliş Ertuğrul dizisinden çıkıyor mu? İşte detaylar

GİRİŞ 11.03.2017 12:59 GÜNCELLEME 11.03.2017 12:59
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul 79.bölümü ile sevenlerinin karşısına çıktı. Yeni bölüm tanıtımının yayınlanması ile birlikte Bamsi ölecek mi? soruları sorulmaya başlandı. Zindanda kurtulan Bamsi'nin tek başına verdiği mücadele izleyenleri heyecanlandıracak. Peki Bamsi gerçekten ölecek mi?

BAMSİ ÖLECEK Mİ?

3.sezonu içerisinde yer alan ve her bölümü istisnasız bir şekilde reytingde zirvede yer alan Diriliş Ertuğrul dizisinin önemli isimlerinden olan ve Nurettin Sönmez’in canlandırdığı Bamsı Beyrek karakteri Vasilius tarafından tuzağa düşürülüyor ve zindana atılıyor.

08 Mart Çarşamba yayınlanan bölümün ardından Bamsı Beyrek’in akıbeti merak ediliyor. Ölüp ölmeyeceği merak edilen Bamsı Beyrek’in diziye devam edileceği tahmin ediliyor.

Dizinin sona ermesi ile beraber sosyal medyada Bamsı Alp'in başına gelenler geceye damgasını vurdu. Komutan Vasilyus'un ''Bamsı bana lazım olacak'' sözleri onun ölmeyeceğini akıllara getiriyor. 

Öte yandan Ural'ın en yakın adamı olarak Batuhan karakterini canlandıran ve daha sonradan araları bozulan ve düşman olan Osman Albayrak diziye veda etti. 


 

Diriliş Ertuğrul Bamsi yani Nurettin Sönmez kimdir?

Bamsı Beyrek karakterini canlandıran Nurettin Sönmez İstanbul Üniversitesi Maden Mühendisliği Diyolog İletişim Oyunculuk Okulu ile Yeditepe Üniversitesi tiyatro bölümü üzerine eğitim gören bir kişi olarak adı geçmektedir. 1.85 boyunda ve 80 kilo ağırlığında olan Nurettin Sönmez Mavi Kelebekler, Akşam Güneşi, Kıvılcım Sevgili, Doktor, Osmanlı Kıyam ve Osmanlı'da Derin Devlet gibi yapımlarda sergilemiş olduğu birçok oyunculuk başarısıyla adından çokça söz ettirmiştir.

YORUMLAR 27
  • aybala 7 yıl önce Şikayet Et
    bamsının ölmesi tarihi yanlış aktarmak olur..çünkü bamsı tarihe göre daha çok yaşayacak
    Cevapla
  • gghhjjkklşş 7 yıl önce Şikayet Et
    bamsı ölürse eğer bende ölürüm.
    Cevapla
  • emin 7 yıl önce Şikayet Et
    bence ertuğrul saçını kesmeli!:))
    Cevapla
  • sahın 7 yıl önce Şikayet Et
    yaw olmesınnn
    Cevapla
  • Real Yorumcu 7 yıl önce Şikayet Et
    Her fani ölümü tadacaktir :) Cok dert etmeyin Bamsiyi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
"Bu adamlar  Erdoğan’a niye bu kadar hakaret ediyor Fatih?"
Tayvan'dan son dakika Çin duyurusu! Savunma bölgesi ilan edildi: 22 askeri araç...