Tatlı Bela 25.bölüm izle! Astha evi terk ediyor...

Nefretin gölgelediği büyük bir aşkın öyküsünü anlatan Tatlı Bela 25.bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Tatlı Beka 25.bölümü büyük merak konusu oldu.

Tatlı Bela 25.bölüm izle! Astha evi terk ediyor...
Tatlı Bela 25.bölüm izle! Astha evi terk ediyor...
GİRİŞ 31.03.2017 09:00 GÜNCELLEME 31.03.2017 09:05

30 Mart perşembe günü ekranlara gelecek olan Tatlı Bela 25.bölümü yine izleyenleri ekranlara kilitleyecek. Tatlı Bela yeni bölümünde Astha Shlok’un davranışlarına daha fazla katlanamaz ve evi terk eder. Yine nefes kesen bir bölüm ile gelecek olan Tatlı Bela 25.bölüm fragmanı yayınlandı. İşte yeni bölüm tanıtımı ve tüm detayları

TATLI BELA 25.BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Astha Slok’un davranışlarına dayanamaz ve ailesinin yanına döner. Niranjan ise doğum günü partisinde Astha olmadan pasta kesmeyeceğini söyler ve Anjali’yi Astha’yı geri getirmek zorunda bırakır. Astha döndüğünde herkesin içinde tüm gerçekleri açıklar. Shlok da ondan nefret ettiğini söyleyince tüm aile büyük bir şoka uğrar. Astha ise Shlok’un sözleri üzerine evi terk eder. Niranjan Shlok’a kızar ve Astha’yı geri getirmesini söyler. Shlok, Astha yüzünden babasının gözünde itibar kaybedince Astha’dan daha çok nefret eder. 

Nefretin gölgelediği büyük bir aşkın dram ve macera dolu öyküsü Tatlı Bela 25.bölümü 30 Mart perşembe günü 21:30’da Kanal 7 ekranlarında.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türkiye'den her yıl 30 milyar TL çalıyorlar!
İsrail ordusu Gazze’deki BM binasını bombaladı