Sensiz Olmaz 11.bölüm! Paro’ya yaptığı teklif...

Hint dizilerinin Türkiye’deki ekranı Kanal 7, yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen Rangrasiya adlı diziyi Sensiz Olmaz dizisi İzle7.com'da tekrar yayınlanmaya başlandı.

Sensiz Olmaz 11.bölüm! Paro’ya yaptığı teklif...
Sensiz Olmaz 11.bölüm! Paro’ya yaptığı teklif...
GİRİŞ 31.03.2017 09:00 GÜNCELLEME 31.03.2017 11:28

Bollywood Yıldızları Sanaya Irani ve Ashihs Sharma’nın başrolleri paylaştığı Sensiz Olmaz dizisi tüm bölümleriyle tekrar seyirci karşısına çıkıyor. Yaşayacakları büyük aşktan habersiz olan Rundra ve Paro’nun unutulmayacak öyküsü anlatan Sensiz Olmaz 11.bölümünü haberimizin detayından izleyebilirsiniz.

SENSİZ OLMAZ 11.BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Mohini, Paro’ya yaptığı teklif reddedilince onu hayatını mahvetmekle tehdit eder. Kral Thakur adamlarına Paro’yu bulmak için ellerini çabuk tutmaları gerektiğini söyler. Sumer, Kralın adamlarının Paro’yu aramak için kullandığı fotoğrafı cebinden düşürür. Fotoğraf Mohini’nin eline geçince Paro ile ilgili şüphelerinde haklı olduğunu anlayan Mohini, Sumer’den kendisine yardımcı olmasını ister. Rudra, Dilsheer’e BSD’den atılmamak için her şeyi yapmaya hazır olduğunu ve Paro’nun hayatının kendisi için önemli olmadığını söyler. Denveer, Rudra’nın annesini arayarak oğlunun 3 gün içerisinde evleneceğini haber verince Mala oğlunu görmek için gizlice evden çıkar.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İzmir'de ortalık savaş alanına döndü!
Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak?