Sensiz Olmaz 12.bölümü! Rudra'yı bekleyen tehlike

Hint dizilerinin Türkiye’deki ekranı Kanal 7, yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen Rangrasiya adlı diziyi Sensiz Olmaz dizisi İzle7.com'da tekrar yayınlanmaya başlandı.

Sensiz Olmaz 12.bölümü! Rudra'yı bekleyen tehlike
Sensiz Olmaz 12.bölümü! Rudra'yı bekleyen tehlike
GİRİŞ 03.04.2017 09:00 GÜNCELLEME 03.04.2017 14:25

Bollywood Yıldızları Sanaya Irani ve Ashihs Sharma’nın başrolleri paylaştığı Sensiz Olmaz dizisi tüm bölümleriyle tekrar seyirci karşısına çıkıyor. Yaşayacakları büyük aşktan habersiz olan Rundra ve Paro’nun unutulmayacak öyküsü anlatan Sensiz Olmaz 12.bölümünü haberimizin detayından izleyebilirsiniz.

SENSİZ OLMAZ 12.BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Rudra’yı düğün kafilesinde gören Laila ondan bu evliliğin hesabını sormak ister. Kral Thakur’un adamı Paro’yu gördüğünü arkadaşlarına söyleyince onlar Paro’yu ortadan kaldırmak için bir plan yapar. Mala eve geri döndüğünde Kral Thakur ona haber vermeden gizlice nereye gittiğini sorar. Mala oğlu Rundra’nın yanından geldiğini söyleyince Kral, Rudra’nın sınırda operasyon düzenleyerek silah sevkiyatını mahveden BSD Subayı olduğunu anlar. Mohini törende yer alan hizmetçilerden birinin Kralın adamlarının Paro’yu aramak için kullandığı fotoğraftaki adam olduğunu anlar ve onu Sumer ile birlikte sorguya çeker.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İBAN'la vergi kaçıran yandı - Gazete manşetleri
Süleymaniye'deki saldırı! Dışişleri Bakanlığı Türk vatandaşları için devreye girdi