Tatlı Bela 32.bölüm izle! Şoke eden ayrılık sahnesi

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi Tatlı Bela 32.bölüm fragmanı yayınlandı. En çok izlenen Hint dizisi olan Tatlı Bela 32.bölümünde neler olacak? İşte fragmanı ve özeti

Tatlı Bela 32.bölüm izle! Şoke eden ayrılık sahnesi
Tatlı Bela 32.bölüm izle! Şoke eden ayrılık sahnesi
GİRİŞ 07.04.2017 09:00 GÜNCELLEME 07.04.2017 09:25
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

06 Nisan perşembe günü izleyenlerle buluşacak olan Tatlı Bela 32.bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümü yine heyecan dolu olacak olan Tatlı Bela 32.bölümünde Astha ve Shlok ayrılıyor. Her bölümü ile herkesi şaşırtmayı başlayan Tatlı Bela yeni bölümü Kanal 7 ekranlarında yerini alacak. İşte Tatlı Bela 32.bölüm fragmanı ve tüm merak edilenleri

TATLI BELA 32.BÖLÜM FRAGMANI

Nefretin gölgelediği büyük bir aşkın dram ve macera dolu öyküsü Tatlı Bela 32.bölümü 06 Nisan perşembe günü saat 21:30’de Kanal 7 ekranlarında.

TATLI BELA DİZİSİNİN GENEL HİKAYESİ

Aşk ve nefretin mücadelesini hayat görüşleri ve toplumsal statüleri birbirinden tamamen farklı olan Shlok ve Ashta’nın kesişen hayatları üzerinden anlatan Tatlı Bela, aşkın gücünü bir kez daha gözler önüne serecek. Severek evlendiği eşiyle annesinin baskıları sonucu arası açılan Shlok, aşka olan umudunu kaybetmiş, paranın gücüne her şeyden daha çok inanarak yaşamını sürdürmeye başlamıştır. Tuhaf bir rastlantı sonucu karşılaştığı Ashta ise iyilik dolu kalbi sayesinde çevresindeki insanları mutlu etmek isteyen, duygulara değer veren güzel bir genç kızdır.

Tesadüflerin kendilerini birbirine kenetlediğinden habersiz olan ikili her karşılaşmada birbirleriyle kavga etseler de yaşanacak sürpriz gelişmeler Shlok ve Ashta’yı birbirlerine bağlayacaktır.

YORUMLAR 1
  • soz yeni dizi 7 yıl önce Şikayet Et
    Yeni dizi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye'den 36 milyar TL'lik görüşme! ABD'den açıklama geldi
Büyükekşi'yi gönderecek imza sayısına ulaşıldı!