Sensiz Olmaz 14.bölümü! Nefes kesen an

Hint dizilerinin Türkiye’deki ekranı Kanal 7, yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen Rangrasiya adlı diziyi Sensiz Olmaz dizisi İzle7.com'da tekrar yayınlanmaya başlandı.

Sensiz Olmaz 14.bölümü! Nefes kesen an
Sensiz Olmaz 14.bölümü! Nefes kesen an
GİRİŞ 06.04.2017 17:20 GÜNCELLEME 06.04.2017 17:20

Bollywood Yıldızları Sanaya Irani ve Ashihs Sharma’nın başrolleri paylaştığı Sensiz Olmaz dizisi tüm bölümleriyle tekrar seyirci karşısına çıkıyor. Yaşayacakları büyük aşktan habersiz olan Rundra ve Paro’nun unutulmayacak öyküsü anlatan Sensiz Olmaz 14.bölümünü haberimizin detayından izleyebilirsiniz.

SENSİZ OLMAZ 14.BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Rudra düğün gününe kadar Paro’yu koruması için Amaan ve adamlarından kendisine yardımcı olmasını ister. Bu durum Mohini’nin Paro’yu kaçırıp Kral Thakur’a teslim etme planlarını zorlaştırır. Diğer yandan Kral, Birpur’da düzenlenecek olan Shantiva festivalindeki kalabalıktan yararlanarak büyük bir silah sevkiyatı yapmaya hazırlanmaktadır. Mohini, Kral ile son kez görüşür ve ona Paro’yu teslim etmeden önce Rudra’yı oradan kaldırmazsa Rudra’nın kendisini öldüreceğini söyler. Laila, Paro’dan intikam almak için onu zehirlemeye çalışır ancak Rudra’nın durumu fark etmesi sayesinde planı işe yaramaz.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Tekin: Soru hazırlama havuzunun yarısı öğretmenlerimizden seçilsin istedik
Kassam’dan İsrail’e çifte darbe! ‘Ordusunu vur, kamuoyuna yön ver’