Tatlı Bela 33.bölüm izle! Gerilim yükseliyor...

Hint dizilerinin kanalı olan Kanal 7'de yayınlanan Tatlı Bela 33.bölüm fragmanı yine nefes kesti. Peki sevilen dizi Tatlı Bela 33.bölümünde neler yaşanacak? İşte fragmanı ve detayları

Tatlı Bela 33.bölüm izle! Gerilim yükseliyor...
Tatlı Bela 33.bölüm izle! Gerilim yükseliyor...
GİRİŞ 08.04.2017 09:14 GÜNCELLEME 08.04.2017 11:21

07 Nisan cuma günü itibariyle Kanal 7'de yayınlanacak olan ve her bölümü ile nefes kesen Tatlı Bela 33.bölüm fragmanı yayınlandı. Son bölümde Astha ve Shlok arasında büyük kavgadan sonra yeni bölümü merak konusu oldu. Peki Tatlı Bela 33.bölümünde neler olacak? Astha ve Shlok arasındaki gerilim devam edecek mi? İşte Tatlı Bela 33.bölüm izleme ekranı ve fragmanı

TATLI BELA 33.BÖLÜM FRAGMANI

Nefretin gölgelediği büyük bir aşkın dram ve macera dolu öyküsü Tatlı Bela 33.bölümü 07 Nisan cuma günü saat 21:30’de Kanal 7 ekranlarında.

TATLI BELA DİZİSİNİN KONUSU

Aşk ve nefretin mücadelesini hayat görüşleri ve toplumsal statüleri birbirinden tamamen farklı olan Shlok ve Ashta’nın kesişen hayatları üzerinden anlatan Tatlı Bela, aşkın gücünü bir kez daha gözler önüne serecek. Severek evlendiği eşiyle annesinin baskıları sonucu arası açılan Shlok, aşka olan umudunu kaybetmiş, paranın gücüne her şeyden daha çok inanarak yaşamını sürdürmeye başlamıştır. Tuhaf bir rastlantı sonucu karşılaştığı Ashta ise iyilik dolu kalbi sayesinde çevresindeki insanları mutlu etmek isteyen, duygulara değer veren güzel bir genç kızdır.

Tesadüflerin kendilerini birbirine kenetlediğinden habersiz olan ikili her karşılaşmada birbirleriyle kavga etseler de yaşanacak sürpriz gelişmeler Shlok ve Ashta’yı birbirlerine bağlayacaktır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
‘Sorun afet mi kafa mı?’ Ankara’yı sel götürdü Mansur Yavaş suskunluğa büründü
AK Parti'den 'Mehmet Şimşek' açıklaması: 'Desteğimiz tamdır'