Sensiz Olmaz 16.bölüm! Şoke eden karar...

Hint dizilerinin Türkiye’deki ekranı Kanal 7, yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen Rangrasiya adlı diziyi Sensiz Olmaz dizisi İzle7.com'da tekrar yayınlanmaya başlandı.

Sensiz Olmaz 16.bölüm! Şoke eden karar...
Sensiz Olmaz 16.bölüm! Şoke eden karar...
GİRİŞ 08.04.2017 17:08 GÜNCELLEME 08.04.2017 17:15

Bollywood Yıldızları Sanaya Irani ve Ashihs Sharma’nın başrolleri paylaştığı Sensiz Olmaz dizisi tüm bölümleriyle tekrar seyirci karşısına çıkıyor. Yaşayacakları büyük aşktan habersiz olan Rundra ve Paro’nun unutulmayacak öyküsü anlatan Sensiz Olmaz 16.bölümünü haberimizin detayından izleyebilirsiniz.

SENSİZ OLMAZ 16.BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Paro, BSD tarafından düzenlenen basın toplantısında Birpur operasyonu ile ilgili gerçekleri anlatınca Rudra kendisine yöneltilen suçlamalardan aklanır. Kral Thakur’un Paro’yu öldürdüğünü düşünen Mohini ve Sumer onun Rudra ile birlikte hastaneye geldiğini görünce büyük bir şaşkınlık yaşar. Rudra evde çıkan yangından Paro’yu sorumlu tuttuğu için ona uzun bir süre kızar. Bu sırada Kral, BSD Subayları evine baskın yapmadan önce kaçmaya hazırlanmaktadır. Rudra ve beraberindekiler arama yapmak için eve geldiklerinde kimseyi bulamasalar da Rudra duvarda gördüğü fotoğraf sayesinde çok önemli bir gerçeği öğrenecektir.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Başkan Altay'dan sessiz sedasız öğrencilere yıllık 126,5 milyon TL destek
Kavgayı ayıran polis memuruna kafa attı