Sensiz Olmaz 18.bölümü! Paro'ya hain plan...

Hint dizilerinin Türkiye’deki ekranı Kanal 7, yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen Rangrasiya adlı diziyi Sensiz Olmaz dizisi İzle7.com'da tekrar yayınlanmaya başlandı.

Sensiz Olmaz 18.bölümü! Paro'ya hain plan...
Sensiz Olmaz 18.bölümü! Paro'ya hain plan...
GİRİŞ 11.04.2017 17:33 GÜNCELLEME 11.04.2017 17:33

Bollywood Yıldızları Sanaya Irani ve Ashihs Sharma’nın başrolleri paylaştığı Sensiz Olmaz dizisi tüm bölümleriyle tekrar seyirci karşısına çıkıyor. Yaşayacakları büyük aşktan habersiz olan Rundra ve Paro’nun unutulmayacak öyküsü anlatan Sensiz Olmaz 18.bölümünü haberimizin detayından izleyebilirsiniz...

SENSİZ OLMAZ 18.BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Mohini ve Sumer Dilsheer’i öldürüp suçu Paro’nun üzerine atmak için uygun anı beklemektedir. Mutfakta kendisine yardımcı olan Paro’nun bileğindeki dövmeyi gören Rudra, onun başındaki örtüyü kaldırdığında bu gizemli bakıcının kim olduğu öğrenir. Öte yandan Maithili, Samrat ve Sunehri, Paro’nun masumiyetine inanmazlar. Rudra’ya karşı tuhaf duygular hisseden Paro, ona aşık olduğunu düşünmeye başlar. Paro’ya onu affetmesinin tek şartının Sumer ile evlenmesi olduğunu söyleyen Rudra onun samimiyetini sınamak ister. Evde temizlik yapan bir hizmetçi Paro’nun gelinliğine benzer bir gelinlik bulur ve onu Maithili’ye götürür. Maithili, Paro’nun dolabındaki gelinliği görünce bu işte bir tuhaflık olduğunu anlar ve durumu Samrat ile paylaşır.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İnter'in şampiyonluk kutlamalarında Türk bayrağı!
İmamoğlu'ndan tepki çeken Hamas çıkışı!