Zor Sevda 1.bölümü izle! Zoya bundan sonra...

Kanal 7 ekranlarının yeni dizisi Zor Sevda 1.bölümü ile seyirci karşısına çıktı. İlk bölümü itibariyle izleyiciyi ekrana kilitleyen Zor Sevda'yı haberimizin detayından izleyebilirsiniz.

Zor Sevda 1.bölümü izle! Zoya bundan sonra...
Zor Sevda 1.bölümü izle! Zoya bundan sonra...
GİRİŞ 03.05.2017 08:52 GÜNCELLEME 03.05.2017 10:33
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Ekranların en yeni Hint dizisi Zor Sevda 1.bölümü yayınlandı. Hindistan’ın dünyaca ünlü iki yıldızı Surbhi Jyotit ve Karan Singh Grover'ı bir araya getiren Zor Sevda 1.bölümü nefes kesti. İlk bölümü kaçıran dizi severler ise Zor Sevda özetini merak etti. İşte sevilen dizi Zor Sevda 1.bölümü izleme ekranı ve tüm detayları

ZOR SEVDA 1.BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Müslüman ailenin çocukları olan Zoya ve Asaf’ın zıtlıklarla dolu aşkına tanıklık edecek. Bir yandan geleneklerine ve inandığı değerlere sıkı sıkıya bağlı Asaf, diğer tarafta modern bir hayatın içinden gelen Zoya…

Zor Sevda 2.bölüm fragmanı! Zorya ailesini bulmak için...

Zoya, anne ve babasından ayrı Amerika’da büyümüş, kendi adetlerine uzak Batılı bir kızdır. Asaf ise dinine ve geleneklerine bağlı Hintli Müslüman bir ailenin oğludur. Hindistan’a hiç görmediği anne ve babasını bulmak için gelen Zoya, hayatının aşkı ile karşılaşacağından habersizdir. Zoya, Asaf’ın sert ve soğuk tavırlarına kızsa da içten içe hoşlanmaya başlar. Aşka inanmayan Asaf’ın ise kalbini Zoya’nın sevgisi yumuşatacaktır.

ZOR SEVDA 1.BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

zor-sevda-1.bölüm-izle

Orijinal Adı: Qubool Hai
Oyuncular: Surbhi Jyoti (Zoya), Karan Singh Grover (Asad Ahmed Khan), Ketki Kadam (Humeira Haider Sheikh), Amrapali Gupta (Tanveer/Billo Rani), Vaquar Shaikh (Rashid Ahmed Khan), Tej Sapru (Gaffur Ahmed Siddiqui), Shalini Kapoor Sagar (Dilshad Rashid Ahmed Khan), Surabhi Vanzara (Shireen Rashid Ahmed Khan)
Yapımcı: Gül Khan
Yönetmenler: Amandeep Singh, Arif Ali, Ajay.S.Mishra
Senaristler: Faizal Akhtar, Jainesh Ejardar, Sweksha Bhagat, Divya Sharma, Aparajita Sharma
Ülke: Hindistan Tür: Romantik, Dram

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 1
  • betül 7 yıl önce Şikayet Et
    cok kötü bir dizi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Süper Lig'e yükselme yarışında play-off hattı belli oldu!
Venezuela ordusu hava sahasına giren iki uçağı düşürdü