Tatlı Bela 88.bölüm izle! Shlok'tan şaşırtan karar...

Yeni bölümüyle yine herkesi şaşırtacak olan Tatlı Bela 88.bölüm fragmanı yayınlandı. Peki Tatlı Bela 88.bölümünde neler olacak? İşte fragmanı ve özeti

Tatlı Bela 88.bölüm izle! Shlok'tan şaşırtan karar...
Tatlı Bela 88.bölüm izle! Shlok'tan şaşırtan karar...
GİRİŞ 03.06.2017 08:55 GÜNCELLEME 03.06.2017 09:06
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kanal 7'nin sevilen Hint dizisi Tatlı Bela son bölümüyle nefes keserken yeni bölüm fragmanı büyük merak konusu oldu. Hafta içi ve hafta sonu her gün yayınlanan Tatlı Bela 88.bölüm fragmanı izleyici ile buluştu. Peki Tatlı Bela yeni bölümünde neler Olacak? Shlok ve Astha medya yüzünden istedikleri hareket edemeyeceklerini düşünerek başka bir şehire gitmeye karar verirler ve Anjaliye haber verirler kendilerini merak etmemesini yakında tekrar geri geleceklerini söyler. İşte Tatlı Bela 88.bölüm tanıtımı ve tüm detayları

TATLI BELA 88.BÖLÜ FRAGMANI

Nefretin gölgelediği büyük bir aşkın dram ve macera dolu öyküsü Tatlı Bela 88.bölümü 01 Haziran perşembe günü 22:00’da Kanal 7 ekranlarında.

TATLI BELA DİZİSİNİN GENEL HİKAYESİ

Aşk ve nefretin mücadelesini hayat görüşleri ve toplumsal statüleri birbirinden tamamen farklı olan Shlok ve Ashta’nın kesişen hayatları üzerinden anlatan Tatlı Bela, aşkın gücünü bir kez daha gözler önüne serecek. Severek evlendiği eşiyle annesinin baskıları sonucu arası açılan Shlok, aşka olan umudunu kaybetmiş, paranın gücüne her şeyden daha çok inanarak yaşamını sürdürmeye başlamıştır. Tuhaf bir rastlantı sonucu karşılaştığı Ashta ise iyilik dolu kalbi sayesinde çevresindeki insanları mutlu etmek isteyen, duygulara değer veren güzel bir genç kızdır.

Tesadüflerin kendilerini birbirine kenetlediğinden habersiz olan ikili her karşılaşmada birbirleriyle kavga etseler de yaşanacak sürpriz gelişmeler Shlok ve Ashta’yı birbirlerine bağlayacaktır.

TATLI BELA DİZİSİ OYUNCULARI

Avinash Sachdev
Shrenu Parikh
Manish Wadhwa
Geetanjali Tikekar
Samir Sharma
Shalmalee Desai

YORUMLAR 2
  • rukiye 6 yıl önce Şikayet Et
    Cok guzel bir dizi hiç bitmemesini isterim
    Cevapla
  • Yarem 3 yıl önce Şikayet Et
    Bende
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İstanbul'da 1 Mayıs tedbirleri: 42 bin polis görevde
Valilik günlerdir uyarıyordu! Ankara'da kuvvetli yağış sonrası altyapı çöktü