Tatlı Bela 106.bölüm izle! Shlok evden kovuluyor...

Kanal 7'nin en çok izlenen dizisi olan Tatlı Bela 106.bölüm yayınlandı. Yeni bölümü yine şaşırtacak olan Tatlı Bela 106.bölüm özeti büyük merak konusu oldu.

Tatlı Bela 106.bölüm  izle! Shlok evden kovuluyor...
Tatlı Bela 106.bölüm izle! Shlok evden kovuluyor...
GİRİŞ 21.06.2017 09:08 GÜNCELLEME 21.06.2017 09:08

Ekranların en sevilen Hint dizisi Tatlı Bela 106.bölümü yayınlandı. Son bölümü nefes kesen Tatlı Bela 106.bölüm özetinin detayları yayınlandı. Peki Tatlı Bela 106.bölümünde neler oldu? Çocukların güvenliğini sağlayamayan Shlok evden kovulacak mı? Shlok'un kovulma anına şahitlik eden Astha nasıl bir hamle yapacak? İşte Tatlı Bela 106.bölüm fragmanı ve tüm detayları.

TATLI BELA 106.BÖLÜMÜ

Nefretin gölgelediği büyük bir aşkın dram ve macera dolu öyküsü Tatlı Bela 106.bölümü 20 Haziran salı günü saat 22:00’de Kanal 7 ekranlarında.

TATLI BELA YENİ BÖLÜM DETAYLARI

Renuka evliliğin erteleme kararını karşı tarafın kabul etmediğini bu durum yüzünden kızının bu düğünü daha olmadan biteceğinden dolayı endişelidir ve bu durumun sebebi olarak Jyotyi görür Jyoti kendisinin side bir şey söylemediğini belirtse de Renuka onun üstüne gitmeye devam eder Jyoti artık dayanamaz ve evi terk etmeye karar verir kapıya geldiğinde kayın pederinin Renuka özünde iyi biri olduğunu ama ağzından çıkan lafları düşünmeden  söylediği sözler gelir ve gitmekten vazgeçer akşam olduğunda ise Renuka oğluna Jyoti ile anlaşamadığını ve bu evliliğin bitmesinin daha iyi olacağını söyler Sid annesine karşı çıkar.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsmailağa Cemaati tarihinde bir ilk! Kapılarını basına açtılar
Karadeniz'de doğal gazdan sonra petrol heyecanı! İller açıklandı