Zor Sevda 43.bölüm özeti izle! Zoya'dan beklenmedik karar

Son bölümüyle herkesi ekranlara kilitleyen Zor Sevda 43.bölümü yayınlandı. Peki sevilen dizi Zor Sevda 43.bölümünde neler oldu? İşte detaylar

Zor Sevda 43.bölüm özeti izle! Zoya'dan beklenmedik karar
Zor Sevda 43.bölüm özeti izle! Zoya'dan beklenmedik karar
GİRİŞ 30.06.2017 09:09 GÜNCELLEME 30.06.2017 09:12

Zor Sevda son bölümünün yayınlanmasının ardından yeni bölümü büyük merak konusu oldu. Her bölümü farklı bir heyecana sahne olan Zor Sevda 43.bölümü şoke etti. Peki Zor Sevda 43.bölümünde neler olacak? Asad ve Zoya artık birbirlerine daha yakındırlar. Zoya, sevdiği kişinin gözyüzünde elini tutmasını istediğinde Asaf onun elini tutar ve birlikte yıldızlara yolculuk yaparlar. İşte Zor Sevda 43.bölüm özeti ve tüm detayları

ZOR SEVDA 43.BÖLÜM

ZOR SEVDA YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Raşit ise Hasena’nın isteklerinden çok sıkılmıştır. Ona bunlardan vazgeçmesini söyler. Kızlar da bu sırada konuşulanları dinlemektedir.

Hümeyra üzgün bir şekilde oturuyorken Ayan gelir ve nedenini sorar. Hümeyra, Vikram’a üzülmektedir. Onun parası olmadığını ve mangalsutra bile alamadığını anlatır. Ayan, Hümeyra’nın bu halinden dolayı kendini sorumlu hisseder. Hümeyda’nın söyledikleri onu üzer. Ayan, gece olunca Razia ve Rajni’nin odasına gider. Onlar uyurken aldığı mangulsutrayı Rajni’nin yanına bırakıp gider. Razia uyanır. Korkuyla yatağın altına baktığında bir eli omuzunda hisseder. Arkasında Vikram vardır.Birlikte Badibi’yi alır ve dışarıya çıkarırlar. Bir arabaya bindirirler. Rajini, mangalsutrayı yanında bulunca teşekkür etmek için Vikram’ın odasına gider ancak onu bulamaz.

Rajni onu aramak için dışarı çıkar. Bu arada Vikram Badibi’yi arabanın arkasına bindirmekle meşguldür. Rajni neredeyse onu görecekken Vikram bir şekilde engel olur ve göremez. Rajni mangalsutrayı boynuna takmasını ister. Vikram elinin pis olduğunu söyler. O sırada Ayan da gelir. Vikram’a gecenin bir vaktinde ne yaptığını soruyor. Vikram rahatlamak için dışarı çıktığını söyler.Bu sırada Vikram Badibi’yi de arabaya yerleştirmiştir.

Asaf ve Zoya ise mutludurlar. Asaf Zoya’ya bir yüzük almıştır. Artık ondan ayrılmayacağını söyler. Bu arada Raşit Hasena’nın isteklerinden bıkmıştır ve bu istekleri yerine getiremeyeceklerini söyler. Hasena ise eğer bunlar karşılanmazsa evlenmeyeceğini söyler. Bu sözlerin ardından Nikhat Hasena’ya her şeyin para olmadığını önemli olanın mutlu olmak olduğunu söyler.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Terör örgütü PKK'nın sözde Avrupa sorumlusu Senanik Öner ata tecavüz etti
Merkez Bankası'ndan 'kira zammı' açıklaması! Ev sahipleri ve kiracılar dikkat