Seda Sayan'ın programında şaşırtan olay! Canlı yayında öyle bir şey yaptı ki...

Geçtiğimiz günlerde RTÜK tarafında ceza alan Seda ve Uğur'la' isimli programa katılan Mehmet Yüzüak canlı yayına ağzında siyah bantla çıktı.

GİRİŞ 20.10.2017 16:11 GÜNCELLEME 20.10.2017 16:20
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Show TV'de yayınlanan 'Seda ve Uğur'la' isimli programa katılan kişilerin önce isim vermeden, "ünlü bir isim" diye suçlamada bulunulduğunu, daha sonra oyuncu Hale Soygazi'nin adı verilerek, Anayasa'da temel insan hakkı sayılan "özel hayatın gizliliği ilkesi"nin ihlal edildiğini tespitinde bulunulan RTÜK tarafından, bu kapsamda ilgili kanunun, "İnsan onuruna ve özel hayatın gizliliğine saygılı olma ilkesine aykırı olamaz. Kişi ya da kuruluşları eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü, aşağılayıcı veya iftira niteliğinde ifadeler içeremez" hükmü gereğince kanala en üst sınırdan ceza verildi.

AĞZINI BANTLADI

Konuyu gündeme getiren ve Hale Soygazi ile iddialarda bulunan Mehmet Yüzüak, RTÜK'ün erdiği cezayı protesto etti. Yüzüak, programa ağzında siyah bantla çıktı.

YORUMLAR 2
  • mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    Bıktık sizden sahte evlendirme programı sunuyordunuz.Yasaklandı hepiniz programı kayıpları bulma programına çevirdiniz.Önceden de sahteydiniz şimdi de sahtesiniz.
    Cevapla
  • kehribar 6 yıl önce Şikayet Et
    Mehmet yuzuak hakli bence.elli tane tanik diyor ki hale hanim annesi.ama dna ya gitmiyor.mecbur oglu gitti.ama hale hanim istemezse asla dna yapilmazmis.oglu diyor ki karim vefat etti iki evladim var bende vefat edersem kim bakacak onlara.soyum sopum yok diyor agliyor.hakli bence.hale hanim annesi degilse bile vicdanen dna testine gitmeliydi.turkan soray olsaydi hemen giderdi.hatta oturur aglardi o adamin hayati icin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hamas, 2 İsrailli esirin görüntüsünü paylaştı: "Ya esirler ya da savaş"
Fenerbahçe pes etmiyor! 10 kişilik Beşiktaş, Kadıköy'den çıkamadı